Sundere bananbrød!

Et virkelig lækkert, saftigt og svampet bananbrød!

Det er glutenfri, uden mælkeprodukter og raffineret sukker – og så har det bare en skøn smag af banan!

Som de andre kikærtekager – så har kagen bedst af at stå til dagen efter – så smager den af mere!

Hvis du gerne vil kende kalorieindholdet pr. 100 g – så står den på min app. Find min app lige her! Ved køb af min app, får du opskrifterne, før de kommer på bloggen – og du får kalorieudregninger på mine kager. App’en koster 49 kr. men du får en app uden reklamer, og som bliver opdateret med nye opskrifter jævnligt. De 49 kr. er et engangsbeløb.

Prøv også opskriften på Glutenfri Banan-Chokobrud – Find opskriften lige her!

Opskriften på Sundere Bananbrød!

1 stk. bananbrød 

  • 240 g fra dåse kikærter eller nogen du selv har haft sat i blød og kogt.
  • 150 g banan
  • 100 g dadler
  • 3 stk æg
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 1 tsk bagepulver
  • 10 g loppefrøskaller
  • Lidt salt

Toppen:

  • 1 stk banan

Fremgangsmåde: 

  1. Hæld kikærterne op i en sigte, og vask dem godt!
  2. Dryp dem godt af, og put dem i foodprocessoren!
  3. Tilsæt alle de andre ingredienser – undtagen bagepulveret- og blend det hele haft sammen.
  4. Tilsæt til sidst bagepulveret, og lad foodprocessoren køre et par gange!
  5. Hæld nu dejen op i en rugbrødsform med bagepapir.
  6. Halver en banan og put den oven på kagen, og bag bananbrødet i 45 min ved 180ii varmluftovn.
  7. Når kagen er færdigbagt – skal den køle helt af. Den har allerbedst af at stå til næste dag – så den kan samle sig, og smagen bliver også bedre!
  8. Server den med lidt peanutbutter og lidt bananskiver eller med nutella!

Velbekomme!