Black beans cupcakes med hindbær!

Lækre og svampede Cupcakes med hindbær – de er bedst hvis du bager dem dagen før, du skal bruge dem. Så smager de af mest – fordi de lige får lov til at trække.  

De er glutenfrie og fri for raffineret sukker – hvis du ikke putter ostecremen på, så er de også mælkefri!

Hovedingredienserne er sorte bønner og dadler.

Mange af jer har spurgt mig, hvor jeg køber sorte bønner på dåse – og jeg køber dem i – Føtex, Kvickly, SuperBrugsen, Bilka eller nogen gange Netto, når de har dem som spot varer!

Hvis du gerne vil kende kalorieindholdet pr. 100 gram på disse cupcakes, så står den på min app. Find min app lige her! Ved køb af min app, får du opskrifterne, før de kommer på bloggen – og du får kalorieudregninger på mine nyeste opskrifter. App’en koster 49 kr. men du får en app uden reklamer, og som bliver opdateret med nye opskrifter jævnligt. De 49 kr. er et engangsbeløb.

Prøv også opskriften på min Kæmpe mælkesnitte lagkage!

Opskriften på Black beans Cupcakes!

10 stk.

Dejen:

  • 240 g Black beans (fra dåse)
  • 150 g ‘Juicy’ dadler
  • 3 stk æg
  • 1 spsk loppefrøskaller (Husk)
  • 2 spsk Kakao
  • 1 dl havremælk
  • 1,5 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk salt
  • 20 friske hindbær

Ostecremen: 

  • 200 g philidelphia light
  • 30 g honning
  • 12 friske hindbær

Pynt:

  • Lidt friske bær
  • Hakket chokolade
  • Ristet kokosmel

Fremgangsmåde: 

  1. Sigt bønnerne og vask dem godt – ryst så meget vand fra som muligt.
  2. Put dem nu i en foodprocessor sammen med dadler og æg.
  3. Blend det godt sammen.
  4. Tilsæt nu havremælk, loppefrøskaller, kakao og salt og blend igen.
  5. Til sidst tilsætter du bagepulver og blender det sammen hurtigt.
  6. Tag nu dine papirforme og sæt dem i muffinsforme – sæt 2 hindbær i hver form og hæld dejen udover.
  7. Bag nu kagerne i 20 min. ved 200 grader i varmluftovn.
  8. Når de er bagt helt færdig – skal de køle helt af – som skrevet tidligere, så må de meget gerne stå til næste dag – så de smager af mere.
  9. Lav nu cremen – tag de friske hindbær og mos dem sammen med honningen – rør nu smøreosten i – og put cremen i en sprøjtepose med tyl.
  10. Sprøjt cremen ud på kagerne og pynt så med friske bær, hakket chokolade og ristet kokos.

Velbekomme!