Glutenfri Mini pizzaer!

Endnu en lækker lille ting til ungernes eller din egen madpakke!

Glutenfrie mini pizzaer – de er uden gluten og æg.

Men de er alligevel lækre og luftige.

De er meget nemme at lave, så ungerne kan sagtens selv komme med i køkkenet, og lave lækre retter til deres madpakke!

Hvis du gerne vil kende kalorieindholdet pr. 100 g – så står den på min app. Find min app lige her! Ved køb af min app, får du opskrifterne, før de kommer på bloggen – og du får kalorieudregninger på mine kager. App’en koster 49 kr. men du får en app uden reklamer, og som bliver opdateret med nye opskrifter jævnligt. De 49 kr. er et engangsbeløb.

Prøv også opskriften på lækre, luftig og glutenfri pølsehorn. Find opskriften lige HER!

Opskriften på Glutenfri Mini Pizzaer!

8 stk.

  • 15 g gær
  • 3 dl lunkent vand
  • 1 tsk sukker
  • 2 spsk loppefrøskaller (husk)
  • 1/2 tsk salt
  • 1 spsk rapsolie
  • 75 g fuldkornsrismel
  • 100 g quinoamel

Topping:

  • pizzasovs
  • Oregano
  • 50 g revet mozzarella
  • Evt. lidt skinke i strimler

Fremgangsmåde: 

  1. Smuldr gæren i skålen til din røremaskine.
  2. Tilsæt vand, sukker og loppefrøskaller.
  3. Lad det nu stå og røre i 5 min.
  4. Derefter tilsættes olie, salt og melet.
  5. Rør nu dejen godt sammen – lad det gerne stå og røre i et par min.
  6. Form nu 8 boller ud af dejen – det gør du ved at have en skål vand, også former du bollerne med en ske. Lidt ligesom når du laver frikadeller.
  7. Put dem på en bageplade med bagepapir, og flad dem lidt ud med en våd ske.
  8. Lad dem nu stå og hæve/trække i 30 min.
  9. Når de har trukket – smører du 1 tsk tomatsovs på hver bolle.
  10. Drys lidt oregano, ost og evt. lidt skinke over pizzaerne.
  11. Bag dem nu i 25 min. ved 200 grader i varmluftovn.
  12. Lad dem nu køle af – og så er de klar til madpakken!

Velbekomme!