N’icecream med Jordbær!

En dejlig sommer forfriskning lavet på kun 4 ingredienser!

Opskriften er så nem og simpel – den kan spises, som den er – så er der kun 2 ingredienser. Eller du kan putte den i forme og overtrække dem med chokolade, når de er frosne.

Hvis du gerne vil kende kalorieindholdet pr. 100 g – så står den på min app. Find min app lige her! Ved køb af min app, får du opskrifterne, før de kommer på bloggen – og du får kalorieudregninger på mine kager. App’en koster 49 kr. men du får en app uden reklamer, og som bliver opdateret med nye opskrifter jævnligt. De 49 kr. er et engangsbeløb.

Kan anbefale jer at få en foodprocessor eller en meget stærk stavblender, hvis i gerne vil lave mange af mine opskrifter – her selv denne!

Isformene kan så købes lige HER!

Prøv også mine N’icecream med peanutbutter!

N’icecream med Jordbær

6 stk.

  • 2 stk stor frosne overmodne bananer (ca. 200 gram)
  • 100 g frosne jordbær

Overtræk:

  • 150 g mørk chokolade 70%
  • 1 spsk kokosolie (20-30 g).

Kokosolie i chokoladen, gør så du kan lave et fint tyndt lag chokolade på isene 😉

Fremgangsmåde: 

  1. Hæld de frosne bananer og jordbær i en foodprocessor, og blend indtil du har en lækker og cremet is-masse!
  2. Sæt nu pinde i formene, og hæld is-massen i formene, og sørg for at fordele det i hele formen.
  3. Sæt nu isene på frost i et par timer – eller meget gerne til næste dag.
  4. Smelt chokolade og kokosolie over vandbad.
  5. Du skal nu bruge 2 skåle, en med chokoladen i og en til at holde isen over.
  6. Hold isen over den tomme skål, og hæld chokoladen udover.
  7. Fordel nu chokoladen så godt som muligt på isen. Skynd dig, chokoladen størkner hurtig på den iskolde is.
  8. Fortsæt med de andre is, indtil alle isene er dækket!
  9. Læg dem nu på frost igen, og lad dem ligge der lidt.
  10. Inden du spiser isene – så tag dem gerne op 5-10 min. før du skal spise dem, så er de bedst.

Velbekomme!