Kæmpe mælkesnitte lagkage!

For noget tid siden lavede jeg en “Black Beans Chokoladekage”, den delte jeg på min insta-story og spurgte jer, hvad den skulle blive til.

Cheescake, lagkage, jordbærtærte eller kæmpe mælkesnitte?

Det blev så lidt en blanding af det hele! Den blev så lækker 😀

Så hvis du gerne vil have en lækker kage til weekenden – så prøv denne!

Den er glutenfri og fri for raffineret sukker.

Hvis du gerne vil kende kalorieindholdet pr. 100 g – så står den på min app. Find min app lige her! Ved køb af min app, får du opskrifterne, før de kommer på bloggen – og du får kalorieudregninger på mine kager. App’en koster 49 kr. men du får en app uden reklamer, og som bliver opdateret med nye opskrifter jævnligt. De 49 kr. er et engangsbeløb.

Prøv også opskriften på mine Mælkesnitter!

Opskriften på Kæmpe mælkesnitte lagkage!

6-8 personer

Kagen:

  • 240 g Black beans fra dåse
  • 150 g ‘Juicy’dadler
  • 2 spsk kakao
  • 3 stk æg
  • 1 dl havremælk eller minimælk
  • 1,5 tsk bagepulver
  • 1 spsk loppefrøskaller

Cremen:

  • 200 ml piskefløde eller soya piskefløde
  • 200 g Philadelphia light
  • 2 spsk honning
  • 1 tsk vaniljepulver

Pynt: 

  • Friske bær
  • evt. lidt hakket mørkt chokolade

Fremgangsmåde:

  1. Sigt bønnerne og vask dem rigtig godt – sørg for at ryste så meget af vandet fra som muligt.
  2. Put alle ingredienserne til kagen (undtagen bagepulver) i foodprocessoren – og blend det til en fin dej, det skal blendes sammen til det er ensartet.
  3. Tilsæt nu bagepulveret og kør det rundt et par gange i foodprocessoren.
  4. Hæld nu dejen op i en rund form, som har en diameter på ca. 20 cm med bagepapir – bag så kagen i 25 min. ved 200 grader i varmluftovn.
  5. Når kagen er bagt færdig, skal den køle helt af.
  6. Når den er helt kold, skærer du den midt over, så du har en bund og en top. Lav nu cremen.
  7. Pisk fløden godt stiv, tilsæt honning og vaniljepulver og pisk til det er rørt godt sammen med fløden.
  8. Put flødeosten i og vend det sammen med fløden.
  9. Put nu halvdelen af cremen på bunden og smør det ud.
  10. Læg nu toppen oven på cremen, og smør resten af cremen på toppen.
  11. Halver lidt jordbær og bland dem sammen med blåbær og hindbær.
  12. Drys dem nu oven på kagen, lad gerne kagen stå og trække 1 times tid – og derefter er den klar til servering.

Velbekomme!