De 10 bedste opskrifter fra Marts!

Det er snart et lille år siden, at jeg startede min blog op igen – efter et par års pause, på grund af personlige årsager.

Jeg er så glad for jeg er kommet igang igen – og er så glad for at jeg kan inspirerer med opskrifter på ‘Sundere søde sager’. I er rigtig gode til at bruge mine opskrifter, og til at dele jeres billede og feedback på instagram – og jeg elsker det. Bliv endelig ved med det <3

I marts måned har min blog haft ca. 300.000 sidevisninger og 48900 brugere – det varmer virkelig at se, at der alligevel er så mange der følgere med.

Vil meget gerne ud til mange flere – så i er velkommen til at dele mine opskrifter med alle 😉

Min app er også vendt stærkt tilbage på appstore – her sidste i marts lå den nr. 2, som mest downloadet app på appstore – det er så vildt. Det er 4 år siden (da den blev lanceret) at den lå nr. 1 på appstore – og tænk sig at en app på 4 år stadig kan ligge så godt – af hjertet tak <3

Ved køb af min app får du mine nyeste opskrifter før alle andre. Du får alle mine opskrifter samlet 1 sted uden en masse reklame. App’en Helenes sunde køkken – finder du lige her!

De 10 mest læste på bloggen!

  1. Black beans romkugler – helt klart også en af mine ynglings opskrifter. De smager bare så godt og syndige!
  2. Sundere Snickers – en opskrift jeg havde på app’en, som lige skulle laves lidt anderledes og deles med jer her inde også!
  3. Kikærte trøfler – Næsten lige så gode som black beans romkuglerne, men de slår dem ikke helt!
  4. Kikærte kanelkage – smager som den traditionelle Kanelkage – men den her kan du bare spise med noget bedre samvittighed! Den er der mange af jer som har prøvet!
  5. Glutenfri Gulerodsboller – selvom det er en af mine ældre opskrifter – så er den ret populær!
  6. Kikærte Mumsekagen – en virkelig lækker chokoladekage, som du også kan spise med bedre samvittighed!
  7. Glutenfri Squashboller – I er meget glad for de glutenfri brød opskrifter!
  8. Glutenfri Studenterbrød – lavet på kikærter og dadler – de er veganske og uden gluten, mælk, æg og raffineret sukker!
  9. Glutenfri Banan/Chokobrud – endnu en virkelig lækker ‘brød opskrift’ virkelig lækre til eftermiddags snack!
  10. Den nemmeste chokoladebudding lavet på 2 ingredienser – igen en af mine ældre opskrifter – men da jeg delte den med jer igen – blev den besøgt ret meget.

Håber i kan finde lidt inspiration i dette indlæg <3 Hvis i vil vide kalorieberegningen i disse opskrifter – så kan de findes på min app – Find den her!