Glutenfri Squashboller!

Mmmmm, lækre morgenboller, som ikke tager lang tid at lave. Du kan lave dem på under 30 min. Så hvis du mangler nogen lækre boller til en brunch – så prøv dem her.

De er glutenfrie, mælkefrie og fri for sukker!

Har I et ønske til en opskrift, som jeg skal prøve at eksperimente med i køkkenet? Så kom endelig med det 😀 

Hvis du gerne vil kende kalorieindholdet pr. 100 g – så står den på min app. Find min app lige her! Ved køb af min app, får du opskrifterne, før de kommer på bloggen – og du får kalorieudregninger på mine kager. App’en koster 49 kr. men du får en app uden reklamer, og som bliver opdateret med nye opskrifter jævnligt. De 49 kr. er et engangsbeløb.

Prøv også opskriften på mine Glutenfri gulerodsboller!

Opskriften på Glutenfri Squashboller!

Til 6 stk.

  • 30 g Hirsemel
  • 30 g Glutenfri havregryn
  • 2 spsk Loppefrøskaller
  • 1 spsk Chiafrø
  • 30 g Hørfrø
  • 1/4 tsk Kardemomme (kan undlades).
  • 1 tsk Bagepulver
  • 130 g Revet squash
  • 3 æg
  • Lidt salt

Fremgangsmåde: 

  1. Put alle de tørre ingredienser i en skål.
  2. Tilsæt nu æg, og rør det hele godt sammen.
  3. Lad det stå og trække 5-10 min.
  4. Tag en ske og form bollerne og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  5. Put nu bollerne i en forvarmet ovn på 200 grader varmluft, og bag dem i 10-12 min.
  6. Når bollerne er færdige, skal de lige køle lidt af – og derefter kan du servere dem lune med smør og ost 😀 Mums!

Velbekomme!