Så banker en ny uge på døren igen. Uge 10 – og vi prøver med en glutenfri madplan igen i denne uge.
Fik i brugt den jeg lavede her i uge 9?
Hvis ja – hvad synes i så om den?
I denne uge er der igen fokus på mere grønt og stop madspild. Det er en madplan, der måske kan gør din hverdag nemmere og sundere 😀
madplanen er til 4 personer – 2 voksne og 2 børn – eller 2 voksne og rester til madpakken.
Er det noget for dig/jer så find madplan, opskrifter og indkøbsliste længere nede! Der kommer også en opskrift til den søde tand – som du måske kan lave i den kommende weekend;-)
Madplan!
Mandag: Gulerods/blomkålssuppe med sød/salt topping!
Tirsdag: Kødsovs og squashspaghetti (evt. glutenfri pastaer til ungerne).
Onsdag: Rester – evt. lav lidt ekstra suppe eller kødsovs. (Stop madspild).
Torsdag: Lakseroulade med rejer og avokado!
Fredag: Blomkåls pizza!
Lørdag: Thai-kødboller i peanutbuttersovs med fuldkorns ris og bagt broccoli!
Søndag: Rester – tøm køleskabet!
Den søde tand!
Kikærte banankage! Den er glutenfri, mælkefri og fri for raffineret sukker!
——————————————————————————————————————–
Indkøbsliste!
Grønt/frugt:
|
Diverse:
|
Kød:
|
Mejeri:
|
Konserves
|
Krydderier:
|
Husk at i kan finde alle mine opskrifter samlet på min app – Her får i alle mine opskrifter samlet et sted, uden en masse reklamer. Min app indeholder lidt over 250 opskrifter. Den koster KUN 49 kr. og det er et engangsbeløb. Tryk på billedet nedenunder – og kom direkte ind til app’en!