Kikærte Banankage!

Så har jeg endnu en lækker kikærtekage klar til jer.

Denne gang står den på en Kikærte banankage med dadel/kakao glasur. Den smager virkelig godt og er god svampet, som en alm. Banankage.

Den er glutenfri, mælkefri og fri for raffineret sukker.

Den er lavet på kun 9 ingredienser – alle ingredienserne kan købes i en alm. dagligvare butik.

Prøv og så min opskrift på Kikærte kanelkage – find opskriften lige her!

Billedet indeholder sandsynligvis: dessert og mad

Opskrift på kikærte banankage!

12 stykker

Kagen:

  • 240 g kikærter fra dåse
  • 150 g ‘juicy’ dadler
  • 2 overmodne bananer
  • 3 stk æg
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 1 tsk bagepulver
  • Lidt salt

Glasur:

  • 100 g ‘Juicy’ dadler
  • 30 g kokosolie eller smør
  • 2 spsk kakaopulver
  • 3 spsk kogende vand

Fremgangsmåde: 

  1. Hæld kikærterne i en sigte og skyl dem godt med vand.
  2. Put kikærter, bananer og dadler i foodprocessoren og blend det sammen.
  3. Put vaniljepulver, æg, bagepulver og salt i og blend igen. Blend gerne dejen i et par minutter.
  4. Put nu dejen op i et ovnfastfad (30*15 cm) med bagepapir og bag den i 25 min ved 200 grader varmluftovn.
  5. Når den er bag færdig, skal den køle af. Imens kan du lave glasuren.
  6. Put alle ingredienserne til glasuren i en minihakker og blend det nu godt sammen.
  7. Smør glasuren på den afkølet kage – lad den gerne stå og trække en times tid eller mere. Jo længer tid jo mere smag.
  8. Jeg opbevar den på køl i en boks.

Velbekomme!

Billedet indeholder sandsynligvis: dessert og mad

Husk at i kan finde alle mine opskrifter samlet på min app – Her får i alle mine opskrifter samlet et sted, uden en masse reklamer. Min app indeholder lidt over 200 opskrifter. Den koster KUN 49 kr. og det er et engangsbeløb. Tryk på billedet nedenunder – og kom direkte ind til app’en!