Skiferie igen i år!

Reklame for Stena Line

Sidste år var jeg for første gang på skiferie – og det var noget af det fedeste jeg har prøvet. En aktiv ferie, det er lige mig 😉

Vi gentager succesen igen i år – og jeg glæder mig SÅ meget. En af grundene til at jeg glæder mig ekstra meget i år – er fordi jeg skal have Anna-Olivia med 😀

Det bliver bare den bedste oplevelse at have hende med –  jeg glæder mig til at vise hende det smukke snelandskab – og jeg glæder mig virkelig til, at vi skal hygge og bare være sammen på en helt anden måde<3

Vi skal afsted med 2 vennepar som har jævnaldrende børn – så det kan kun blive en rigtig god tur.

Her den anden dag havde vi vores ‘skimøde’ hvor vi aftaler hvem der skal have hvad med – der skal alligevel en del med – især når der er med børn 😉

Vi køre selv der op og sejler med færgen over Skagerrak. Vi synes virkelig at færgen er et rart afbræk, for en ellers lang køretur. Udover syntes børnene det er en stor oplevelse at sejle med færgen. Så er det også lækkert at vi til en rimelig pris, kan spise og have en siddeplads sammen, ombord på færgen. Det er nemt og billigt at arrangere sin skiferie gennem Stena-line.

Jeg frygter ikke køreturen med Anna-Olivia – da jeg er sikker på at hun nok skal klare turen i stiv arm.

Vi skal til Hundfjället i Sälen området (samme sted vi var sidste år) som virkelig er et børne/familievenligt sted – da der både er noget for de store og de små. Der er f.eks. en hyggelig lille skov med pister for de små – hvor der er en masse trolde og figure. En rigtig hyggelig skov, med stemning, lyde og overraskelser.

Skal i også afsted i år? Hvis ja hvor går turen så hen?

Hvis i ikke har fundet jeres skirejse endnu – så kan i måske finde jeres skiferie lige her:

Til Norge eller Sverige!