Året der gik – 10 gode oplevelser jeg husker fra 2018!

2018 har været et virkelig godt år – Her kommer 10 oplevelser, som har gjort mit år rigtig godt 😀

  1. Anna-Olivia’s far og jeg har fået et rigtig godt samarbejde sammen. Det betyder bare så meget, at vi kan være forældre for Anna-Olivia uden en masse uenigheder.
  2. Mads og jeg blev officielt kærester i starten af 2018 <3 Læs om vores første møde her!
  3. Har været på skiferie for første gang i år. Endda 2 af salgsen sammen med Mads – først i Sverige også i frankrig. Det er nok noget af det sjoveste jeg nogensiden har prøvet.
  4. Flyttede officielt sammen med Mads i Maj 2018 – så nu bor jeg i Skanderborg – virkelig et dejligt sted med skøn natur.
  5. Mads friede til mig d. 15 Juli 2018, på en spontan tur på motorcykel til Skagen. Vi skulle bare en tur op til grenen på motorcykel, men Mads havde en bagtanke med det – og han have købt den smukkeste ring – Læs mere her!
  6. Jeg har fået mit motorcykel kørekort og har fået mig en motorcykel 😀
  7. Jeg er endelig kommet igang med min blog igen. Havde lige 1 års pause pga. skilsmisse! Elsker at inspirere jer igen med lækre og nemme opskrifter.
  8. Mads fik mig med til Skanderborg festival for første gang – og det var da bare så hyggeligt. Er blevet ret vild med Skanderborg festivalen nu – så glæder mig til at komme med igen næste år 😀
  9. Blev 30 år den 5. September og vi holde en dejlig fest den 8. September med familie og venner 😀 Se lidt af maden jeg lavede til min fødselsdag her!
  10. Udover min blog – så har jeg også fået gang i min app igen – fik den op på top 10 af mest solgte apps efter 1 års pause. Men nu ligger lidt langt nede på listen. Men bliver downloadet et par gange om dagen – så det er helt fint. Den indeholder lidt over 250 opskrifter og bliver jævnligt opdateret med nye opskrifter. Den koster 50 kr. men så får du også en app, som ikke indeholder en masse reklamere. Find min app her!

Det var mine 10 bedste oplevelser i 2018 – og der er sikkert mange flere 😉

Hvad har jeres bedste oplevelse været i 2018?

Rigtig godt nytår til jer – og pas nu på jer selv!