Børne Buddha bowl!

Annonce for Castus.dk

En lækker buddha bowl – som er en moderne måde at få en masse grøntsager på.

Jeg synes selv det er rigtig hyggeligt, at lave sådan en bowl med Anna-Olivia.

Anna-Olivia er begyndt at elske at komme med i køkkenet, hun får selv lov til at skære lidt af sine grøntsager (selvfølgelig hjælper Mads eller jeg med at føre kniven). Hun elsker det, lige nu har hun den alder hvor hun kan alt ting SELV (Hun er 2 år og 4 måneder – Skøn alder).

Derfor har vi her lavet en lille bowl, med ting hun godt kan lide – der udover har vi gjort denne bowl lidt ekstra lækker med Castus’s blåbær frugtrulle.

I stedet for at søde bowlen med tørret frugter, har vi valgt at tag lidt frugtrulle til den. Anna-Olivia elsker at guffe castus produkterne.

Opskrift! 

4 personer!

  • 4 – 6 kyllingelår
  • Salt og peber
  • 2-3 sweet potatoes
  • Lidt rapsolie
  • 125 g blåbær
  • 400 g grønnebønner
  • Valgfri salat (brugte denne julesalat)
  • 2 stk avokado
  • 12-16 skiver Castus blåbær frugtrulle
  • 4 blødkogte æg

Fremgangsmåde:

  1. Put kyllinglårene i et fad og krydre dem med salt og peber og bag dem i ovnen ved 200 grader i 40-45 min
  2. Skræl de søde kartofler og skær dem i små tern.
  3. Put dem og bønnerne på en bageplade med bagepapir.
  4. Vend lidt olie, salt og peber rundt i begge dele.
  5. Når der er 20 min. tilbage putter du grøntsagerne ind i ovnen sammen med kyllingen.
  6. Imens det i ovnen bliver færdigt, kan du skære avokado i tern, skære frugtrullen og vask blåbærene.
  7. Kog æggene i 6-7 min.
  8. Når det hele er færdigt, anretter du det hele i en skål.
  9. Det er nu klar til servering.

Velbekomme!

Husk at i kan finde alle mine opskrifter samlet på min app – Her får i alle mine opskrifter samlet et sted, uden en masse reklamer. Min app indeholder lidt over 200 opskrifter. Den koster KUN 49 kr. og det er et engangsbeløb. Tryk på billedet nedenunder – og kom direkte ind til app’en!