Hyttealamande med jordbærsovs!

Glædelig 24. December og glædelig jul!

Så kom dagen som vi alle har ventet på 😉

Under 24. låge af min julekalender til jer – gemmer der sig selvfølgelig en opskrift på en sundere risalamande – nemlig engang hyttealamande med jordbærsovs – det smager altså bare godt, og i denne er der også plads til engang fløde.

Så den rammer smagen af risalamande ret godt.

Lyder måske mærkeligt, men hvis du gerne vil prøve en sundere version, så prøv denne.

Vi holdet juleaften i går, da Anna-Olivia skal hjem og holde juleaften ved sin far. Så i dag tager vi hjem og holder juleaften ved Mads forældre – det skal nok blive hyggeligt!

Opskriften!

Hyttealamanden

Til  4 personer:

  • 2 dl piskefløde
  • 500 g hytteost
  • 2 dl skyr
  • 2-3 spsk sukker
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 1 tsk mandel aroma
  • 50 g smuttet mandler

Jordbærsovs:

  • 300 g frosne jordbær
  • 2-3 spsk sukker
  • 1 tsk vaniljepulver

Fremgangsmåde:

  1. Sæt jordbær, sukker og vaniljepulver over og koge.
  2. Hæld kogende vand over mandlerne, så du kan smutte dem – derefter skal de hakkes.
  3. Pisk piskefløden sammen med sukker og vaniljepulveret.
  4. Vend nu alle tingene til hyttealamanden sammen – og lad den gerne stå og trække i 1 times.
  5. Jordbærsovsen er færdig når jordbærene er kogt ud.
  6. Servere nu hyttealamanden med lun jordbærsovs.

Velbekomme!

Tusind tak fordi i har læst med på min Julekalender – har i synes om den? Og er det noget jeg skal gør igen?

Har i prøvet nogen af mine opskrifter af?

Rigtig glædelig jul fra Anna-Olivia, Mads og jeg!

Husk at i kan finde alle mine opskrifter samlet på min app – Her får i alle mine opskrifter samlet et sted, uden en masse reklamer. Min app indeholder lidt over 200 opskrifter. Den koster KUN 49 kr. og det er et engangsbeløb. Tryk på billedet nedenunder – og kom direkte ind til app’en!