Hjemmelavet toblerone!

Glædelig 19. December!

Under 19. låge af min julekalender til jer – gemmer der sig en opskrift på: Hjemmelavet toblerone 😀

Denne opskrift kan jeg ikke tage æren for – da det er en opskrift jeg har fundet ved Emma Martiny. Opskriften kan og så findes i hendes bog ‘Fabelagtige fristelser’. Var simpelthen nød til at prøve den – og dele opskriften med jer her!

Det er et sundere alternativ på en toblerone – så den er jo bare perfekt til konfekt skålen her i julen. De kan også laves med mælkechokolade.

Den er virkelig nem at lave og du skal KUN bruge 5 ingredienser til denne opskrift.

Hvad er din ynglings konfekt?

Opskrift!

 • 100 g chokolade (mørk 55% – brugte jeg).
 • 50 g hjemmelavet mandelsmør
 • 1 spsk honning
 • 1 tsk vaniljepulver
 • 25 g ristet mandler

Fremgangsmåde: 

 1. Lav mandelsmørret ved at riste mandlerne på en pande (rist også dem du skal hakke til tobleronen).
 2. Når mandlerne er ristet, tager du de 50 g og blender dem i en minihakker, til de samler sig til smøre – tager 3-4 min.
 3. Smelt nu chokoladen over vandbad – og vend derefter mandelsmør, honning, vaniljepulver og hakket mandler i.
 4. Tag en lille form og beklæd den med bagepapir og hæld så chokolademassen i formen.
 5. Sæt det på køl så chokoladen kan størkne.
 6. Når chokoladen er størknet kan du skære det i trekanter og servere det.

Velbekomme!

Husk at i kan finde alle mine opskrifter samlet på min app – Her får i alle mine opskrifter samlet et sted, uden en masse reklamer. Min app indeholder lidt over 200 opskrifter. Den koster KUN 49 kr. og det er et engangsbeløb. Tryk på billedet nedenunder – og kom direkte ind til app’en!