Små Konfekt Træstammer!

Glædelig 16. December!

Under 16. låge af min julekalender – gemmer der sig en opskrift på: Små Konfekt Træstammer – som vil pynte fint i konfekt skålen til jul.

Elsker du også træstammer, så prøv disse – som er et lidt sundere alternativ til de traditionelle træstammer.

Selve fyldet er lavet på 5 ingredienser og marcipanen rundt om er lavet på 3 ingredienser.

Så for at lave disse skal du kun bruge 9 ingredienser, som du kan købe i alle supermarkeder.

De er gluten- og mælkefri og indeholder kun meget lidt raffineret sukker fra marcipanen.

Prøv og så opskriften på Rocky road med juleskum, tranebær og saltet pistacie – find opskriften her!

Opskriften!

Til 9 stk.

Fyldet:

  • 10 stk dadler uden sten
  • 1 dl glutenfri havregryn
  • 1-2 tsk kakao
  • 1-2 tsk rom aroma
  • 1-2 spsk vand

Marcipanen: 

Fremgangsmåde: 

  1. Start med at lave marcipanen, som anvist i opskriften her!
  2. Blend alle ingredienserne til fyldet sammen i en foodprocessor eller i en minihakker.
  3. Vej nu små stykker af fyldet, de skal veje 20 g stykket.
  4. Rul stykkerne til små pølser og sæt dem på køl.
  5. Rul nu marcipanen ud så tynd som muligt – drys godt med flormelis på bordet og rul marcipanen ud.
  6. Læg nu en pølse af gangen på marcipanen og skære stykker ud der passer til pølserne.
  7. Rul marcipanen rundt om pølserne og få lukket dem godt.
  8. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikrobølgeovnen.
  9. Dyp nu enderne i chokoladen og lad chokoladen størkne.
  10. Derefter er de klar til servering.

Velbekomme!

Husk at i kan finde alle mine opskrifter samlet på min app – Her får i alle mine opskrifter samlet et sted, uden en masse reklamer. Min app indeholder lidt over 200 opskrifter. Den koster KUN 49 kr. og det er et engangsbeløb. Tryk på billedet nedenunder – og kom direkte ind til app’en!