Lækre og luftig fuldkorns Juleboller!

//I samarbejde med Castus.dk

Glædelig 11. December!

Under 11. låge af min julekalender – gemmer der sig en opskrift på: Lækre og luftig fuldkorns juleboller – som indeholder Castus jule frugtstænger.

Selv om det er fuldkornsboller så er de stadig meget luftig!

De har en lækker smag af kardemomme og appelsin, de vil sikkert være et hit i børnens madpakker!

Prøv også opskriften på min ‘Sundere’ Julestjerne – Find opskriften her!

Opskrift!

9 stk.

Pensling:

  • Lidt mælk
  • kanel kokossukker

Fremgangsmåde: 

  1. Lun mælken så den er lillefinger varm.
  2. Opløs så gærren heri.
  3. Tilsæt æg, kokossukker, kardemomme, appelsinskal og castus frugtstænger – som skæres i tern – og rør det så godt sammen.
  4. Tilsæt nu melet og rør dejen godt sammen.
  5. Skær nu smørret ud i tern og put det i dejen.
  6. Ælt det nu godt – så smørret kommer ud i hele dejen.
  7. Lad det nu hæve en times tid under et viskestykke.
  8. Derefter former du 9 boller og lader dem efterhæve 20 min.
  9. Pensle dem nu med mælk og drys så kanel kokossukker over (kanel og kokossukker der er blandet sammen).
  10. Bag dem så i en forvarmet ovn – ved 180 grader i 20 min.
  11. Servere dem lune sammen med iskold smør 😉

Velbekomme!

Husk at i kan finde alle mine opskrifter samlet på min app – Her får i alle mine opskrifter samlet et sted, uden en masse reklamer. Min app indeholder lidt over 200 opskrifter. Den koster KUN 49 kr. og det er et engangsbeløb. Tryk på linket nedenunder billedet – og kom direkte ind til app’en!

Applink.dk/hsk