Sukker- gluten- og mælkefri vaniljekranse!

Glædelig 3. December!

Under den 3. låge af min julekalender – gemmer der sig en opskrift på sukker- gluten- og mælkefri vaniljekranse!

Mange af os har fuld gang i julebag! Så derfor vil jeg lige dele lidt småkage opskrifter med jer!

Hvis i ikke er interesseret i at bruge sødemidler, så kan i også bruge almindelig sukker.

Opskriften!

50-60 stk.

  • 100 g sødemiddel (f.eks. sukrin eller bodylab zero).
  • 1 stang vanilje eller 1 tsk vaniljepulver
  • 50 g kokosolie
  • 125 g Quinoamel eller glutenfri finax mel (blå eller rød)
  • 1 stk æg
  • 35 g mandler
  • 1/2 dl mandelmælk

Fremgangsmåde: 

  1. Kog noget vand og hæld det over mandlerne så du kan smutte dem.
  2. Blend vanilje og sødemiddel sammen.
  3. Tilsæt kokosolie og rør det godt sammen.
  4. Tilsæt nu æg og pisk videre.
  5. Blend de smuttede mandler i en minihakker, og rør dem derefter i dejen.
  6. Tilsæt melet og mandelmælken og rør dejen godt sammen.
  7. Hæld nu dejen og i en sprøjtepose med en stjernetyl i enden.
  8. Lav nu nogen fine kranse på en bageplade med bagepapir.
  9. Bag dem så i 10-12 min. ved 200 grader eller 180 grader varmluftovn.
  10. Når de er bagt færdige skal de køle af og derefter er de klar til servering.

Velbekomme!

Husk at i kan finde alle mine opskrifter samlet på min app – Her får i alle mine opskrifter samlet et sted, uden en masse reklamer. Min app indeholder lidt over 200 opskrifter. Den koster KUN 49 kr. og det er et engangsbeløb. Tryk på billedet nedenunder – og kom direkte ind til app’en!