Klatvafler med revet æble og kanelskyr!

Glædelig 2. December og 1. advent!

Under 2. låge af min julekalender gemmer der sige en lækker jule morgenmad – hvis i har rester af risengrød fra 1. december, så er det da med at prøve klatvafler med revet æble.

Servere dem lune sammen med en klat kanelskyr og klementin både.

Hvis du ikke har et vaffeljern kan du og så lave klatkager på en pande.

De er glutenfri og er sødet med kokossukker.

Klatvafler med æble!

Opskrift!

Til 6-8 vafler

  • 450 g kold risengrød
  • 1/2 tsk vaniljepulver
  • 3 stk æg
  • 1 tsk kokossukker
  • 1 stk æble

Kanelskyr:

  • 200 g skyr
  • 2 tsk kokossukker
  • 1 tsk kanel

Pynt:

  • 2 stk. klementiner hvor bådene er skåret i halve.

Fremgangsmåde:

  1. Rør risengrød sammen med alle ingredienserne.
  2. Varm et vaffeljern op og smør det med lidt olie eller smør.
  3. Bag nu vaflerne – du får mellem 6-8 stk. hvis du bruger et belgisk vaffeljern.
  4. Rør skyr sammen med kokossukker og kanel.
  5. Pil klementinerne og skær bådene i halve.
  6. Servere nu vaflerne med kanelskyr og klementiner.

Velbekomme!

Husk at i kan finde alle mine opskrifter samlet på min app – Her får i alle mine opskrifter samlet et sted, uden en masse reklamer. Min app indeholder lidt over 200 opskrifter. Den koster KUN 49 kr. og det er et engangsbeløb. Tryk på billedet nedenunder – og kom direkte ind til app’en!