Snickerskage – Hverdagsfavoritter

Har været i køkkenet og lave en af kagerne fra bogen ‘Hverdagsfavoritter’.

Skulle da lige prøve deres snickerskage lavet på 6 ingredienser. Så den tager ingen tid at lave 😉

Julie Bruun og Stinna Guldmann – Jeres bog er virkelig smuk, skal helt sikkert snart prøve nogen af jeres madopskrifter, og er sikker på at nogen af vegetarretterne vil falde i Mads smag <3

Vil du gerne prøve Snickerskagen – så kommer opskriften til dig her:

8 stykker

  • 25 ‘juicy’ dadler
  • 150 g mandler
  • 5 æg
  • 100 g peanutbutter

Top:

  • 100 g saltede peanuts
  • 100 g mørk chokolade

Fremgangsmåde: 

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Fjern sten fra dadlerne, og mos dadlerne med en gaffel.
  3. Blend mandlerne til mel, og rør derefter melet godt sammen med daddelmos, æg og peanutbutter.
  4. Fordel dejen i en en springform med en diameter på 20 cm. Bag  kagen i 25 min, indtil den er gylden og giver efterfor et let tryk.
  5. Fordel peanuts over kagen, når den kommer ud af ovnen. Smelt chokoladen over vandbad og hæld den over peanutsene.
  6. Lad chokoladen stivne inden servering.

Servere f.eks. lidt vaniljeis og frisk frugt til.

Velbekomme!