Cremet Kylling/porretærte!

Cremet kylling/porretærte

//Reklame Frijsenborg kylling og De 5 Gaarde!

En virkelig lækker og cremet tærte som indeholder kød og grønt! Den mætter rigtig godt og smager bare vildt godt!

Til 4 personer

Bunden:

  • 1/2 dl rapsolie
  • 2 dl vand
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl Fuldkornsmel
  • 2 dl hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • Lidt salt

Fyldet: 

  • 2 stk Frijesenborg herregårds kyllingbryst (300 g)
  • 2 stk Porrer
  • 1 stk Løg
  • 3 stk gulerødder
  • 2oo g buko pikantost
  • Lidt salt og peber
  • 6 stk æg

Fremgangsmåde: 

  1. Rør alle ingredienserne til bunden sammen.
  2. Drys mel på bordet og rul nu bunden ud.
  3. Put bunden i et tærtefad og prik nu bunden med en gaffel.
  4. For bag den i 10 min ved 180 grader (varmluft).
  5. Rengøre nu porrerne, skræl gulerødderne og løget.
  6. Skær porrerne i skiver, løget tern og gulerødderne i skiver.
  7. Kyllingen skæres i tern.
  8. Svits nu porrerne og løget af i lidt rapsolie.
  9. Tilsæt kyllingen og gulerødderne og lad det stå lidt.
  10. Tilsæt pikant osten og lad det stå og simre lidt sammen.
  11. Smag fyldet til med lidt salt og peber.
  12. Put nu fyldet i den forbagte tærtebund.
  13. Rør 6 æg sammen og hæld det over tærten.
  14. Bag nu tærten i 20-25 min ved 180 grader (varmluft).
  15. Derefter er den klar til servering.

Velbekomme!

 

Husk at i kan finde alle mine opskrifter samlet på min app – Her får i alle mine opskrifter samlet et sted, uden en masse reklamer. Min app indeholder lidt over 200 opskrifter. Den koster KUN 49 kr. og det er et engangsbeløb. Tryk på billedet nedenunder – og kom direkte ind til app’en!