Sundere forlorenhare med ovnbagt karry blomkål/broccoli!

Sundere forlorenhare med ovnbagt karry blomkål/broccoli!

Forlorenhare er bare en lækker ret – og det her er en forlorenhare dine børn vil elske. Istedet for at servere tyttebær eller ribs gelé til ved siden af – så kan du pifte dit farsbrød op med Castus stænger/pålæg. Det smager virkelig godt.

Anna-Olivia og min mor spiste ihvertfald godt af dette. Min mor henter Anna-Olivia hver anden onsdag (den uge jeg har hende). Da vi ikke har fået en ny vuggestueplads endnu til Anna-Olivia . Så Anna-Olivia og jeg ligger køre 35 km til vuggestuen og så har jeg lige 30 km fra vuggestuen til arbejdet. Så hver anden uge ligger jeg og køre 130 km hver dag . Så det er bare dejlig med nogen nemme retter.

Denne ret er meget nem – og så smager det bare VILDT godt! Prøv den – dine børn vil elske den;-)

Til 4 personer:
Forlorenhare:
 • 400 g hakket svine/oksekød
 • Salt + peber
 • 1 stk løg
 • 100 g Nøddemix frugtpålæg (Fra castus)
 • 1 dl Minimælk
 • 1 dl Havregryn
 • 1 stk. æg
 • 1 pk Kalkun bacon
Fremgangsmåde:
 1. Rør kødet sejt med salt og peber.
 2. Skræl løget og skær det i fine små tern.
 3. Skær nøddemix pålæg i små stykker.
 4. Rør løg og nøddemix pålæg i farsen.
 5. Tilsæt æg, havregryn og mælk og rør farsen godt sammen.
 6. Sæt den på køl i 30 min. så den kan stå og trække smag.
 7. Form derefter farsbrødet og pak det ind i kalkun bacon.
 8. Skær evt. 4 gulerødder i stænger, vend dem i olie, salt og timian og læg dem i fadet sammen med farsbrødet.
 9. Bag det i ovnen ved 180 grader i 40-45 min.
Karry bagt broccoli/blomkål:
 • 1 stk. broccoli
 • 1 stk. Blomkål
 • Rapsolie
 • Salt
 • Peber
 • Karry
 • Evt. kerner fra et 1/2 granatæble
Fremgangsmåde:
 1. Rens broccoli og blomkål og skær dem i små buketter.
 2. Vend dem i lidt rapsolie, salt, peber og karry.
 3. Hæld dem ud på en bradepande med bagepapir og bag dem nu i ovnen ved 180 grader i 20-25 min.
 4. Når de er færdige – kan du evt. drysse granatæblekerner over.
Velbekomme!
Husk at i kan finde alle mine opskrifter samlet på min app – Her får i alle mine opskrifter samlet et sted, uden en masse reklamer. Min app indeholder lidt over 200 opskrifter. Den koster KUN 49 kr. og det er et engangsbeløb. Tryk på billedet nedenunder – og kom direkte ind til app’en!