Anna-Olivia 2 år!

Anna-Olivia 2 år!

Anna-Olivia 2 år!

Anna-Olivia 2 år!

Lørdag den 11. August, blev min store pige 2 år – det er ikke til at forstå at det allerede er 2 år siden hun kom til verden. Torsdag den 11/8-2016 kl 23.10 kom Anna-Olivia til verden.

Dengang vejede hun blot 3065 g og var 49 cm lang – Så lille og så fin!

Nu er hun en fræk og glad pige – der virkelig har krudt i numsen 😉

På selve hendes fødselsdag var hun hos sin far, så vi mødtes hjemme ved Anna-Olivias far og fejrede hende der og hyggede sammen et par timer. Jeg er så glad for, at hendes far og jeg stadig kan sammen. Vi har et rigtig godt samarbejde – og vi er enige om, at vi bare SKAL være gode forældre for Anna-Olivia og derfor skal vi vise hende, at vi stadig kan sammen.

Sidste år fejrede vi også hendes fødselsdag ved hendes far. Så følte mig lidt snydt i år – derfor valgte jeg i år, at jeg også vil holde fødselsdag for hende og, at der skulle gøres noget ekstra særligt ud af min store piges fødselsdag. Så derfor kontaktede jeg DETVIER som leverer pakker med luksus tilbehør til børnefester og hold nu op hvor har de mange lækre ting der inde.

Jeg ville virkelig gerne holde en rigtig god fødselsdag for Anna-Olivia – hvor jeg vidste at hun vil sige ‘wooooow’ når hun så det. Så derfor fik jeg tilsendt en ‘Unicorn party boks‘.Da jeg fik pakken og åbnede den, blev jeg meget positivt overrasket, der var super mange fine ting og i en rigtig lækker kvalitet og alle pigerne til festen var vilde med det.

I Lørdags (den 17. August) fik min mor, søster, svigerinde og jeg pyntet op i hele huset – og dagen efter, hvor vi skulle fejre Anna-Olivia, fik jeg et ‘Woooow‘ ud af Anna-Olivia da hun så stuen. Hun blev især ellevild da ballonerne blev pustet op. Vi valgte at binde noget pink gavebånd i ballonerne så de passede ind i temaet og alle ungerne elskede det. Der blev brugt mange timer på hvem der kunne fange flest balloner.

Da en god fødselsdag også indeholder andet end god leg skulle vi jo selvfølgelig også have noget lækkert at spise og her havde jeg havde lavet 2 hold boller, det ene hold fuldkorn og det andet alm. boller og ydermere havde jeg lavet 2 frugtfade med Vandmelons hjerter, vindruer, ananas og grinebider, de gik rent ind hos ungerne og det er en god måde at lukke lidt ekstra sundt i ungerne på så det ikke kun er sukker det hele!

Afslutningsvis skulle Anna-Olivia selvfølgelig også have en fødselsdagskage og min skønne svigermor toppet da lige fødselsdags festen af med den fineste Unicorn lagekage <3

Opskrifterne på bollerne bliver delt inde på DETVIER’s blog!