Så skete det endelig!

Motorcykel kørekort

Så skete det endelig!

Jeg har virkelig haft en god dag i dag – for ja har endelig bestået min køreprøve til motorcykel 😀 Jeg er så glad og lettet!

Efter et forløb med 1 dumpet teoriprøve, 1 bestået teoriprøve og 1 dumpet køreprøve, 1 bestået køreprøve er jeg endelig kommet i mål! Så nu må jeg køre motorcykel!

Jeg tog mit kørekort ved Lisbeth køreskole, og vil sige at jeg har IKKE været tilfreds med mit forløb. Ihvertfald ikke i Horsens – synes der har været en del mangler, så kan ihvertfald ikke anbefale og tag det i Horsens ved Lisbeths køreskole.

Da jeg dumpede min første køreprøve, var det fordi jeg ikke havde styre på manøvreøvelserne – så dumpede allerede inde på køreteknisk anlæg.

Så efter jeg dumpede, blev vi enige om at jeg skule have engang mere på køreteknisk anlæg, da jeg ikke havde fået fat i øvelserne første gang jeg var afsted.

Så efter engang manøvrebane i lørdags og en køretime i Kolding i tirsdags, så var jeg klar til køreprøven i dag (torsdag d. 23/8-18). I dag var jeg heller ikke ligeså nervøs, som jeg var første gang jeg skulle op. I dag kunne jeg bevare roen – og jeg klarede manøvreøvelserne med et par småfejl – det og køre ude i trafikken var bare fedt.

Nu skal jeg bare ud og finde mig en motorcykel så jeg kan komme ud og køre.

Kan i anbefale en god nybegyndere cykel – som ikke er for dyre??

Har du også motorcykel kørekort – eller har det aldrig sagt dig noget?

Nu har jeg også tid og overskud til at gå i køkkenet igen – så skal nok få lavet nogen nye opskrifter til jer meget snart :-*

Håber i vil læse med – og tak til jer der læser med 😉