Madplan uge 34 med indkøbsliste!

Madplan uge 34 med indkøbsliste!

Så er endnu en uge gået – og jeg har haft aftenvagt på arbejdet og jeg har været så træt af at jeg ikke bestod min køreprøve til motorcykel kørekort i tirsdags. Det har virkelig gået mig på – især fordi jeg lige skal give ekstra meget for mit kørekort, da jeg skal en tur mere på køreteknisk anlæg i Kolding – og skal også tag min næste køreprøve i Kolding, da det er der jeg kan få en tid først. Vil bare gerne have det overstået NU – og det kan ikke gå for langsomt.

Derfor har jeg ikke haft tid og overskud til at lave nye opskrifter. Når man har et job hvor man laver mad, er det ikke altid man lige gider hjem og lave mad igen, når man kommer sent hjem. Så de opskrifter der er på ugens madplan, er nogen gengangere 😉 Men det er nogen virkelig lækre gengangere.

Som altid er der fokus på stop madspild og spis mere grønt i hverdagen. Opskrifterne er til 2 voksne og 2 børn – eller 2 voksne og rester til madpakkerne.

God fornøjelse, hvis i hopper med på madplanen.


Madplanen!

Mandag: Glutenfri Pølsehorn med gnavegrønt og ketchup!

Tirsdag: Thai kødboller i peanutbuttersovs!

Onsdag: Rester (Stop madspild) Eller Rugbrød.

Torsdag: Broccolitoast.

Fredag: Kyllingspyd med grønt tilbehør.

Lørdag: Spinat wraps med kylling, kalkun bacon og feta.

Søndag: Rester – Tøm køleskabet.


Indkøbsliste!

Kød:

 • 6 stk. Glutenfri pølser el. alm pølser
 • 400 g hakket svinekød
 • 1 pk. Hamburgerryg (pålæg)
 • 1 kg Kyllingbryst
 • 1 pk kalkun bacon

Mejeri:

 • 13 stk æg
 • 500 g skyr
 • Smør
 • 1 liter rismælk, soyamælk el. minimælk
 • Ost i skiver
 • 1 pk. Puka feta

Grønt:

 • 2 stk Agurk
 • 1 kg Gulerødder
 • 4 stk. Peberfrugter
 • 1 kg Rødløg
 • Hvidløg
 • Frisk ingefær
 • 1 stk Lime
 • 2 stk Broccoli
 • 1 stk Mango
 • 1 bdt. Frisk Koriander
 • 100 g Frisk Spinat
 • 600 g sweet potatoes
 • 1 stk. Ananas
 • 2 stk. Rød spidskål
 • 1 stk. Hvid spidskål

Diverse:

 • Sukker
 • Bagepulver
 • Mandelmel el. andet glutefrimel
 • Husk/Loppefrøskaller
 • Sesamfrø
 • Fiskersovs
 • 1 gl. Soltørret tomater i olie
 • Rød karry pasta
 • Havregryn
 • 1 ds. Kokosmælk
 • Peanutbutter
 • Fuldkornsris
 • Saltet peanuts
 • Chiafrø
 • Ketchup
 • Rapsolie

Frost:

 • 1 ps. Grønne bønner
Krydderier:

 • Kardemomme
 • Salt
 • Peber

 

Det var ugens madplan og indkøbsliste. Håber at i kan bære over med at det er genganger der er på planen. Håber virkelig på jeg består mit motorcykel kørekort i næste uge – så det ikke skal gå mig på længere.

Kom endelig med ros og ris – hvis i har noget til madplanen 🙂 Så vil jeg blive rigtig glad. Rigtig god uge 34 til jer alle sammen.