Madplan uge 31 – med indkøbsliste!

Madplan  uge 31 – med indkøbsliste!

Puha – kan i holde varmen her i den danske sommer?

Mad er ikke lige det man har allermest lyst til, ihvertfald ikke varmt mad. Men har alligevel prøve på at vælge lidt lette og nemme retter ud til jer til denne uges madplan.

Da det er så varmt uden for, så har jeg også valgt at der skal koldskål på menuen, det er så lækkert og forfriskende her i varmen. Synes virkelig at det er vildt at vi har hedebølge her i danmark!

Men ellers er madplanen som sædvanlig fyldt med grøntsager og med fokus på stop madspild 😉

Madplanen er til 2 voksne og 2 børn – eller 2 voksne og til madpakkerne næste dag 😉

tryk på retterne i madplanen, så kommer du direkte ind på opskrifterne.


Madplan!

Mandag: Fyldte Squash med kylling, grøntsager og Bønnefritter

Tirsdag: Broc-dog (hotdogs med broccoli brød) og syltet rødløg!

Onsdag: Koldskål med spelt kammerjunker og friske bær!

Torsdag: Rester evt. rugbrød med pålæg og grønt!

Fredag: Pullpork burger med coleslaw!

Lørdag: Kyllingbryst med mozzarella svøbt i Serrano skinke med fløde Blomkål/broccoli!

Søndag: Rester – Tøm køleskabet!


Krydderiblanding til din egen Pullpork!

En god barbecue krydderblanding, som kan bruges til alt slags kød.

  • 5 tsk salt
  • 3 tsk rørsukker
  • 3 tsk paprika
  • 2 tsk barbecue
  • 1 tsk cayennepeber
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk spidskommen
  • 2 tsk hvidløgspulver
  • 2 tsk løgpulver

1 stk. Nakkefilet på ca. 1 kg. gnid stegen ind i 1/3 del af krydderiblandingen (mere hvis du synes). Læg den i en pose og lad den trække et døgn.

12 timer før spisetid sættes stegen i ovnen ved 110 grader. Den skal have en kernetemperatur på 93 grader når den er færdig.

Velbekomme!


Indkøbsliste!

Kød:

  • 400 g hakket kyllingkød
  • 4 stk. kyllingbryster
  • 1 stk. nakkefilet ca. 1 kg
  • 4-8 kvalitets pølser
  • 8 skiver serreno skinke

Mejeri:

  • 200 g Revet ost
  • 5. stk Æg
  • 1 l. Minimælk, mandelmælk el. rismælk
  • 1 l. Ymer
  • 1 l. Kærnemælk
  • Smør
  • Skyr eller 18% cremefraiche
  • 2 stk Mozzarella
  • 1 stk. Grøn buko
  • 1 stk. Oma madlavningsfløde

 

Krydderier:

  • Salt
  • Peber
  • Paprika
  • Barbecue
  • Cayennepeber
  • Chilipulver
  • Spidskommen
  • Hvidløgspulver
  • Løgpulver
Grønt:

  • 4 Squash
  • 2 Porre
  • 1 net Rødløg
  • Hvidløg
  • 1 kg Gulerødder
  • 1 bk. Frisk spinat
  • 2 stk. Broccoli
  • 1 stk. Spidskål
  • 1 stk. Blomkål
  • 1 bk. Friske Blåbær
  • 1 bk. Friske Jordbær
  • 1 bk. Friske Hindbær
Frost:

  • 1 ps. Bønner
Diverse:

  • 1 ds. Hakket tomater
  • Ketchup
  • Remoulade
  • Mayonnaise
  • Loppefrøskaller
  • Sigtet speltmel
  • Chiafrø
  • Bagepulver
  • Eddike
  • Rapsolie
  • Rørsukker
  • Vaniljepulver
  • 4 gode burgerboller fra bageren eller hjemmelavet (tænker at det bare skal være nemt når det er så varmt).

Håber i kan bruge denne uges madplan – og håber at i vil komme med feedback på den! 😉

På forhånd tak <3