Fløde ‘kartofler’ på en ny måde!
Hvem elsker ikke fløde kartofler?
Jeg er ihvertfald selv ret vild med dem – men det er ikke tit jeg får dem. Har gået og tænkt lidt over, hvordan man vil kunne lave det lidt sundere. Derfor prøvede jeg med engang blomkål og broccoli – og må sige jeg er positiv overrasket. Det smagte så godt – og hele huset duftede af fløde ‘kartofler’ da jeg lavede det.
Udover at det smager godt, så mætter det også sammen med kyllingbrysterne med mozzarella svøbt i serrano skinke. Kunne sagtens bruges til gæste mad.
Hvis du også elsker fløde kartofler – så PRØV denne opskrift!
Kyllingbryst med mozzarella svøbt i Serrano skinke med fløde Blomkål/broccoli!
Til 4 personer.
Kyllingbrysterne:
- 4 kyllingbryster
- 2 Mozzarella
- 8 skiver Serrano skinke
- Salt og peber
Fremgangsmåde:
- Tag Kyllingbrysterne og skær en lomme midt i dem.
- Skær mozzarellaen i skiver og læg dem i kyllingbrysterne – kværn derefter salt og peber ud over og luk dem sammen – og svøb serrano skinken rundt om.
- Læg dem i et fad – og lav nu fløde blomkål/broccoli.
Fløde Broccoli/blomkål:
- 1 stk. Broccoli
- 1 stk. Blomkål
- 1 stk. Løg
- Salt og peber
- 250 ml Oma madlavningsfløde 4%
- 200 g. Buko Grøn Pikant ost
Fremgangsmåde:
- Vask og rens broccoli og blomkål.
- Snit dem i mundrette bider og put dem i et ildfast fad.
- Rens løget og snit det i små tern. Vend det derefter sammen med blomkålen og broccolien.
- Rør fløde og smøreosten sammen i en skål og hæld dem over blomkålen og broccolien.
- Sæt nu Kylling og fløde ‘kartoflerne’ i ovnen ved 200 grader (varmluft) og bag det i 25-30 min.
Rødløg:
- 2 Rødløg
- 1 dl Eddike
- 1 dl Sukker
- Lidt peberkorn
Lav dem gerne et par dage før!
Fremgangsmåde:
- Snit løgene i tynde skiver og læg dem i et glas sammen med lidt peberkorn.
- Kog sukker og eddike lagen op.
- Hæld det over løgene og lad dem så gerne stå på køl og trække et par dage.
Velbekomme!
Husk at i også kan finde alle mine opskrifter samlet ± mange flere på app’en!
Tryk på billedet og kom direkte til app’en
Hvor ser det bare lækkert ud Helene – det glæder jeg mig til at prøve…
Hello! Please note nice offering for you. http://bit.ly/2K1NsUR
Tak for inspiration 😊
Har du grøntsager og kylling i ET fad? eller kylling for sig selv og grøntsager for sig selv?
Som jeg har skrevet – hver for sig 😉 Også ligger jeg det sammen når det er færdigt 🙂
Hvad med varme og varighed når det skal laves i ovn?
[…] også opskriften på ‘fløde kartofler på en ny måde’ – som også er virkelig lækkert tilbehør til dit […]