Efter forlovelsen! Hvornår skal vi giftes?

Bryllup

Efter forlovelsen! Hvornår skal vi giftes?

Ja – dem der har fuldt mig længe, ved jo godt jeg har været gift før! Men det var jeg ikke særlig længe! Men efter Mads har friet til mig, så glæder jeg mig virkelig til at opleve sådan en store dag igen. Vi ved godt nok ikke endnu hvornår brylluppet skal stå!

Selvom vi slet ikke har planlagt noget endnu, så har jeg da allerede haft en tanker om dagen!

– Hvad dato skal det være? Vil gerne have et bryllup om sommeren!

– Hvor skal festen forgå? 

– Skal det være kirkebryllup igen? (Dette er jeg så ret sikker på, at det skal være).

– Hvad med kjolen?

– Hvordan skal vores navne sættes sammen? Grundvad Nielsen og Reggelsen Sprogøe (Måske Grundvad Reggelsen Sprogøe)?

– Hvor skal vi have mad fra?

– Hvem skal inviteres?

 Det er lidt af de tanker jeg går med, men  der kommer helt sikker mange flere tvivlene spørgsmål og tanker. 

Men ellers er jeg bare fyldt op med kærlighed, føler mig så glad og lykkelig.

Da Mads er formand på Smukfest – har vi snakket om at det kunne være lidt sjovt at blive viet ved Smukfest! Mads har en store relation til Smukfest – da han har været med alle år i hans liv, så i år er det 29. år han skal til Smukfest! Men dette er kun noget vi har snakket lidt om for sjovt – men nu må vi se hvad det bliver til!

Hvor blev du og din udkåren gift?


Krælighed på instagram!

Forresten til jer der svarede på mit spørgsmål på instagram!

‘Hvor friede din kæreste til dig?’

Tak for jeres svar – det var fantastisk at læse alle jeres frieri historier.

Hvis i ikke svarede på instagram, så er i velkommen til at dele jeres frieri historier her på bloggen! Elsker kærligheds historier.

Det var lidt tanker og spørgsmål herfra – Rigtig god Lørdag <3