Spontan tur til Skagen på motorcykel! Troede jeg!

(På forhånd – undskyld lidt for meget kærlighed – så hvis du ikke kan tåle det, så lad være med at læse med).

Ja, det jeg troede skulle være en spontan tur til Skagen på motorcykel – blev en hel speciel dag! Søndag den 15/7-18 – blev en dag jeg ALDRIG glemmer.

Kl 10.30 Søndag formiddag vågnede Mads og jeg. Weekenden før havde vi aftalt at vi skulle et smut til Skagen på motorcyklen. Vi kom nok lidt sent afsted, da kl. først var 12 da vi hoppede på motorcyklen. Men hvad fanden, vi havde ikke noget vi skulle nå 😉

Turen der op tog knap 3 timer, og det var virkelig en lækker tur.

Da vi kom til Skagen, kørte vi straks ud til Grenen. Vi  parkerede motorcyklen og gik så stille og roligt ned til Grenen med kaffe og kaffe kopper i hånden 🙂 Da vi kom hen til Grenen kunne vi godt se, at der var en del mennesker, men alligevel stod vi bare der og omfavnede hinanden og nød hinandens samvær.

Pludselig i alt den skønne idyl, begyndte Mads at sige en masse søde ting til mig – ‘Helene, du gør mig lykkelig og jeg elsker alle de oplevelser vi har sammen, og jeg håber på at kunne give dig mange flere oplevelser i fremtiden’. Det var bare lidt af det han sagde, og pludselig sad han på knæ foran mig med den smukkeste ring. Der sagde han de magiske ord, som en kvinde meget gerne vil høre fra den person hun elsker allerhøjst. ‘Helene, vil du gifte dig med mig?’ Jeg var mundlam, den havde jeg slet ikke set komme.

Men selvfølgelig sagde jeg ‘JA’. Følte mig som verdens lykkeligste kvinde, mit hjerte hamrede løs og jeg var glad helt ned i maven. Kunne ikke forstå hvad der lige var sket. Mads havde hele tiden haft en bagtanke med at vi skulle til Skagen, han mente at toppen af Danmark, var det perfekte sted at fri <3

Skagen 2018

Hvornår skal det så være?

Mads og jeg har ‘kun’ været sammen i 8 måneder – nogen af jer vil nok mene at det er gået meget hurtigt. Ja det er det også, men det føles bare så rigtigt alt sammen – jeg har den helt rigtige mavefornemmelse med Mads, og jeg har lært fra barns ben, at man skal følge sin mavefornemmelse. Jeg har fundet den helt rigtige mand, som vil det samme i livet som mig <3

Vi ved ikke endnu hvornår brylluppet skal holdes, men det finder vi nok ud af snart. Vi tænker at det nok skal være engang næste år. Men nu må vi se hvad fremtiden bringer.

Mads er min Soulmate, bedste ven, kæreste, forlovet, kommende mand – kært barn har mange navne – og det er ham jeg vil blive gammel med <3