5 roller som jeg elsker i mit liv!

Anna-Olivia

5 roller som jeg elsker i mit livet!

1 – Mor rollen!

Jeg elsker min datter til månen og tilbage igen og MEGET mere. Hun er min lille guldklump – og jeg hader når hun ikke trives. Hun har været en svære tid igennem, efter hendes far og jeg blev skilt. Men vi er på rette spor igen – og hun trives. Hun er det bedste jeg har, og hun skal bare have det godt. Glæder mig til hun en dag skal være storesøster 😀 Er sikker på hun vil blive en rigtig god storesøster.

2 – Den glade oplever rolle!

Jeg elsker at opleve noget, og jeg elsker at jeg har fundet mig en kæreste, der har det på samme måde. Sammen med Mads har jeg allerede oplevet en masse. Vi gøre en masse sammen – i den tid ham og jeg har været sammen, har jeg allerede oplevet mere end jeg gjorde for nogen år tilbage <3 Bare det at vi kan tag i Giveskud zoo eller Leos legeland sammen med Anna-Olivia, betyder så meget for mig. Værtsætter det så meget <3

3 – Den fartglade rolle!

Fart gøre mig glad, og synes det er lidt spændende med fart – og det er nok også derfor jeg elsker at prøve nye ting, hvor fart indgår. Er nervøs i starten når jeg skal prøve noget nyt med fart, men efter et par gange, så er den nervøsitet væk. Da vi var på Samsø prøvede jeg for første gang Wakeboard, kom ikke op – men var meget tæt på (vandsport er bare så fedt, og håber jeg kommer til at opleve mere af det en dag). Jeg er også lige startet på motorcykel kørekort, og glæder mig til at komme ud og køre rigtigt 😀

4 – Den Sociale rolle med familie og venner!

Jeg elsker at være sammen med min familie, veninder og venner – elsker at være social. Nogen gange skal jeg bare være sammen med nogen for at føle mig tilpas, og andre gange nyder jeg virkelig bare at være mig selv. Men det skulle vist også være sundt.

5 – Den inspirerende rolle!

Jeg elsker at jeg kan inspirere jer her inde på bloggen – og håber virkelig at i kan bruge mine opskrifter. I må endelig komme med forslag, hvis der er nogen opskrifter i godt kunne tænke jer et sunderealternativ af. Så prøver jeg måske jeres forslag – er der noget i gerne vil have en sundere opskrift på? Skriv skriv skriv!

 

Læs hvordan Mads og jeg mødte hinanden her!

 

Anna-Olivia

Underskrift