En dag i Givskud ZOO!

 

Udflugt!

Jeg føler mig virkelig lykkelig – har de 2 bedste mennesker i mit liv, nemlig Anna-Olivia og Mads. I dag har vi været på familie udflugt i Givskud ZOO – hvor vi fik set en masse dyr.

Det er virkelig været en succes for os alle 3, især for Anna-Olivia. Hun var ikke meget for og skulle sove en lur. Men det lykkes da til sidst.

Anna-Olivia er vild med dyr

Vi var rundt i hele zoo’en og så alle dyrene. Anna-Olivia elsker dyr og fik rigtig meget ud af turen – Hun bliver 2 år til August, men selvom hun ikke er ældre – så var det virkelig en tur hun nød.

Hun løb rundt til alt, og var ikke til at stoppe, men da kl. blev 13 – var hun nød til at give op og tag en lille lur.

Dino parken!

Var helt klart et stort hit – Dinosnuroserne så rimelig ægte ud, og det var lidt hyggeligt og gå rundt inde i skoven og se på de store ‘dyr’.

Må sige at jeg var virkelig overrasket, over hvor meget tid vi fik brugt i Givskud zoo – jeg nød virkelig og gå rundt der nede, selvom der var mange mennesker så var det ikke rigtig noget man lagde mærke til, fordi Givskud zoo er så stort et sted.

Øje, Næse og mund. Vi øver os!

Må jeg ikke godt komme op og ride på den?? Kom nuuuuu!!!

Vi startede med at gå rundt og se alle stederne, safari stedet, istiden og Dino parken. Så sluttede vi af med at køre ind og se dyrene og løverne. Da vi kørte rundt for at se dyrene og løverne kom Anna-Olivia over til Mads, og fik lov til at styrer bilen (næsten).

Efter 5 timer i Givskud zoo, kørte vi hjem til Skanderborg. Meget trætte men og så virkelig glade efter dagens oplevelser.

Tak fordi i læser med<3

Hej Hej – og tak for i dag Givskud ZOO!