Den 4. Juli – sker det!

Der skal ske noget vildt!

Hold nu op hvor jeg elsker dette vejr, vi har lige nu i lille Danmark – Sommer og sol. Det er rigtig motorcykel vejr, og jeg er så heldig at Mads har motorcykel og jeg elsker det. De her dage som vi har nu, hopper vi ret ofte på motorcyklen og køre en tur.

Så sent som i går hoppede vi på motorcyklen og tog en spontan tur ind til Marselisborg havn. Vi gik en lille tur og jeg fik en tur i vandt, hold nu op det var lækkert. Havde ikke badetøj med, da det jo bare var en spontan tur, så jeg hoppede bare i vandet i mit undertøj.

Efter min svømmetur, gik vi over til Ishuset og fik en is, jeg fik en med 3 kugler da jeg ikke helt kunne bestemme mig, Mint og chokolade, kokos og hyldeblomst sorbet – Så lækkert!!

Efter jeg har mødt Mads, hviler jeg ret meget i min krop, har ikke nogen kamp med den længere, og har fundet ud af at der er vigtigere ting her i livet end træning og utilfredsheder af sin krop – så har valgt at slutte fred med min krop – vil heller nyde livet og være glad.

Helene Reggelsen Sprogøes billede.

Motorcykel kørekort!

Men nå det jeg vil skrive i dette indlæg er – at jeg skal starte på motorcykel kørekort den 4. Juli – så jeg selv kan komme ud og race. Det er sjovt at sidde bagpå, men tror det bliver endnu vildere at styre motorcyklen selv. Glæder mig helt vildt – hvis der er noget jeg elsker så er det fart over feltet.

Da det er et turbohold jeg skal på ved lisbeth.dk i Horsens, så skulle jeg gerne have mit motorcykel kørekort engang start August, så får det inden min 30 års fødselsdag i September 😀

Det var lige det jeg vil fortælle jer i dag – så jeg vil smutte igen, og nyde weekenden sammen med Mads og Anna-Olivia. I morgen vil vi et smut i Givskud zoo/Løvepark.

Rigtig god weekend til jer allesammen!