Ægte kærlighed <3

mads-og-jeg

Ja – vil gerne fortælle lidt om min første date med Mads. Derfor har jeg valgt at lave et lille blog indlæg om det <3

Tinder!

Dengang jeg lavede min Tinder profil – var jeg ret så skeptisk. Troede ikke jeg vil finde mit livs kærlighed der inde. Men tror jeg virkelig på nu.

Hvordan mødte jeg Mads? 

På Tirsdag (d. 29. Maj) er det et halvt år siden Mads og jeg mødte hinanden for første gang.

Så for at startet et sted, så startede det med at jeg fandt Mads inde på Tinder op gav ham et ‘Like’. 5 min efter havde givet mig et ‘like’. Så jeg skrev til ham for at komme i kontakt med ham. Synes jo han så ret sød ud. Så skrev bare ‘Hej Mads’. Der gik få minutter og lidt efter svarede Mads tilbage ‘Hej Helene. Sikke nogen skønne billeder og en dejlig datter du har!’

Derefter skrev vi sammen en times tid – det skal sige at det var lidt sent om aftenen, så endte med at komme til at sove lidt for sent. Men vi blev enige om at vi skulle ses fredag den 1. December til en kaffe date.

Om onsdagen den 29. November forsatte vi vores skriveri, og jo mere vi skrev sammen, jo mere blev vi enige om at der var længe til Fredag, så vi rykkede vores date til om onsdag. Mads vil handle ind til aftensmad, og så vil han komme hjem til Anna-Olivia og jeg om aftenen.

Hen på dagen fik jeg en del sommerfugle i maven. Glædet mig ret så meget til at hilse på Mads. Så synes der var lidt lang tid til klokken var 18.

Men dagen gik og kl. 18, kom Mads med mad som han begyndte og kokkerer mens jeg hyggede mig med Anna-Olivia og gjorde hende klar til at komme i seng. Kl. 19 havde Mads lavet lækkert mad til os og Anna-Olivia snork sov. Så Mads og jeg kunne snakke og hygge os.

Da kl. var hen af 22 tog Mads hjem, jeg skulle i seng da jeg jo skulle på arbejde næste dag.

Dagen efter!

Men allerede dagen efter kom Mads forbi igen – da han lod en flaske vin stå hjemme ved mig. Vi fik set en film og fik igen snakket en masse og det endte da og så med et lille kys eller flere.

…. Og må indrømme at efter de dage, har vi faktisk været sammen siden. De eneste dage vi ikke er sammen – er de dage hvor Mads er ude og sejle (han er ved fiskerikontrollen eller havets parkeringsvagter) 😉  eller når han er på kursuser.

…… Jeg føler mig virkelig lykkelig sammen med ham <3

mads-og-jeg-1

mads-og-anna-olivia