10 ting du ikke vidste om mig!

Annonce for fair-laan.dk

mig-2

Nu vil jeg prøve og lave et af de der personlige indlæg 🙂 Håber i vil tage godt i mod det. Måske i kommer til at kende mig lidt bedre.


1. Jeg er 29 år, men har ikke lært at drikke rødvin endnu, kan ikke se noget lækkert i rødvin :-/ Men mon ikke det kommer en dag.

2. Som 23 årig mistede jeg alt mit hår, viste ikke hvorfor, men har fundet ud af, at det er en sygdom der hedder pletskaldethed. Har fået mit hår igen, men efter min graviditet har jeg fået nye pletter. Men håret er stille og roligt på vej igen.

3. Jeg elsker grøntsager, og skal helst have grøntsager til alle mine måltider. Hvis jeg ikke får noget grønt til min mad, så føler jeg mig ikke ‘sund’. Kender i det?

4. Jeg elsker kaffe og drikker kaffe når den søde trang melder sig, det tager nogen gange den søde tand. Andre gange ikke.

5. Kokos er det bedste jeg ved. Alt med kokos er bare så godt. Frisk kokos, bounty (Hjemmelavet), Cheasy’s nye skyr med kokos, kokostoppe, Drømmekage osv.

6. Jeg er uddannet væksthusgartner, men efter jeg havde taget den uddannelse, begyndte jeg straks på en ny, og det blev så ernæringssassistent. Så i dag arbejder jeg på plejeboliger i Aarhus, hvor jeg laver mad til de ældre.

7. Jeg er IKKE den store festabe. Vil hellere ligge hjemme på sofaen med en god film og stearin lys. Gider ikke druk og højt musik, det er bare ikke mig.

8. Jeg elsker at være aktiv – og startede til Crossfit for 3 måneder siden, og det er virkelig det bedste træning jeg nogensinde har prøvet. Var til min første Crossfit konkurrence i starten af Oktober – og det var så fedt.

9. Jeg elsker og se ‘Den store bagedyst’ og andre mad programmer 😀

10. Vil meget gerne gøre min blog bedre til jer, så kom endelig med forslag til, hvad der kan gøre min blog bedre. Skriv gerne i kommentarfeltet.

Tak fordi i læste med. Håber i blev lidt klogere på hvem jeg er 😉 

Elsker du også at være aktiv og spise sundt, men mangler et økonomisk tilskud til hverdagen? Så kan Fair-laan.dk give dig et overblik over dine lånemuligheder.

crossfit