Crossfit – Nye tider – Ny hobby!

Billedresultat for cf varmeværket

(Dette indlæg er ikke sponsoreret – men er bare blevet bidt af crossfit og vil gerne skrive lidt om min oplevelse af denne sport).

CROSSFIT – Mine bønner er blevet hørt. Der er kommet et crossfit center til Odder  – og ja! Jeg er sikker på det bliver mit andet hjem 😉

I Tirsdags var jeg til min første prøvetime ved Crossfit Varmeværket – og efter timen var jeg virkelig høj! Lige i denne tid, kan jeg bare mærke  at jeg skal bruge min krop – da jeg bare bliver vildt glad af det. Tiden i køkkenet skal nok komme igen – men lige nu ligger mit fokus på Anna-Olivia, salg af hus, søgning af lejlighed og hvad der gøre mig glad (crossfit).

Ikke at tiden i køkkenet ikke gøre mig glad, men lige nu er energien ikke til det.

I Onsdags var jeg til engang WOD – ved Tine. Vi startede med 15 min. opvarmning, derefter 20 minutter øvelse af handstand (som faktisk var ret hårdt). De sidste 20 min var engang AMRAP (As Many Reps as Possible).

Den stod på:

  • 300 meter kettlebells walk
  • 250 meter roning
  • 20 Burpess
  • 15 pullups 

Er du gal – mine arme var færdige da de 20 minutter var gået :-/ Men hold op – det var bare den fedeste følelse bagefter.

Glæder mig til mange flere timer der, og glæder mig til at se forandringer på kroppen.

Jeg elsker denne sport, og hvis du gerne vil prøve kræfter med den – så find et crossfit center i nærheden af dig. Så er jeg sikker på du kan få en prøvetime der 😉 Hvis du bor i Odder, så har du mulighed for at få en prøvetime i CF varmeværket som ligger Ballevej 3. Mandag den 21. August og Mandag den 28. August – er der gratis introtime kl 20 – så kom og prøv hvis du har lyst;-)

(Der kommer måske billeder af mig i aktion en dag, men så langt er jeg ikke nået endnu).

CF Varmeværkets billede.