Farvel Juli – Go’dag august! Top 10 liste for Juli!

img_8806

Juli er ved at være over – og vi kan byde en ny måned velkommen! Nemlig August – den måned hvor min datter bliver 1 år gammel (tænk sig at det allerede er et år siden hun kom til verden. Forstår jeg simpelthen ikke.

Nå men for at se lidt tilbage på juli – vil jeg her dele mine 10 mest læste indlæg med jer. Mælkesnitten tager en klar første plads, selvom det er en af mine ældre opskrifter, så er i åbenbart ret vilde med den.

Kan se at mine madplaner også bliver studeret af mange af jer, men er der nogen af jer der følgere dem til punkt og prikke? Eller finder i bare inspiration i dem? Vil i gerne have jeg bliver ved med at lave planer?

Juli var også den måned hvor min app blev opdateret, den har fået nyt design og alle mine opskrifter er samlet på app’en. Så nu er der madopskrifter og sundere søde sager på app’en. Til jer der har app’en, er i gladere for den nu?

Juli top 10 listen

  1. Sundere Kinder mælkesnitter.
  2. Burger Roulade.
  3. Sundere Squashkage.
  4. Madplan uge 27 – med indkøbsliste.
  5. Madplan uge 29 – med indkøbsliste.
  6. Madplan uge 30 – med indkøbsliste.
  7. Sundere Drømmekage.
  8. Sundere kanelkage med dadel/kaffe glasur.
  9. Sunde Romkugler.
  10. Kyllingdeller med ærte/avokado mos og  pizza toast.

Håber at i vil læse med og svare på mine spørgsmål 😉

Husk at i kan få alle mine opskrifter samlet på min app – Køb den her–>

app