‘Sundere Squashkage’ på 8 ingredienser!

dsc_0357-2

En ‘Sundere Squashkage med ostecreme’ lyder da næsten for godt til at være sandt. Men det har jeg altså lavet – og den er bare blevet lækker.

Den er glutenfri og fri for raffineret sukker. 

Jeg havde lige noget tid i dag hvor Anna-Olivia tog en god lur, så den tid udnyttede jeg lige i køkkenet – og fik endelig lavet den Squashkage, som jeg har skrevet så meget om. Jeg prøvede på at lave den på så få ingredienser som muligt – og kunne lave den på KUN 8 ingredienser, er det ikke rimelig godt?

Den er virkelig nem at lave, så hvis du skal have lavet en hurtig og lækker kage, så er denne her helt sikkert en mulighed for dig 😉

dsc_0364-2

9 stk.

Dejen:

  • 3 æg
  • 120 g ‘juicy’ dadler (ca. 12 stk).
  • 70 g glutenfri havregryn (ca. 2 dl).
  • 2 tsk stødt kanel
  • 1 tsk bagepulver
  • 150 g squash

Ostecremen: 

  • 100 g ‘juicy’ dadler (ca. 10 stk).
  • 1 tsk vaniljepulver
  • ½ dl vand
  • 100 g. Philadelphia

Fremgangsmåde: 

  1. Blend  æg og dadlerne sammen i en minihakker (husk at fjern stenene i dadlerne).
  2. Blend havregryn til mel, sammen med kanel og bagepulver.
  3. Vend nu det våde og det tørre sammen.
  4. Riv squashen og vend den i dejen.
  5. Hæld nu dejen op i en form der er 16*16 cm, med bagepapir.
  6. Bag kagen i 25 min. ved 180 grader (varmluftovn).
  7. Når kagen er bagt færdig skal den køle helt af.
  8. Lav ostecremen ved at blende dadlerne med vand og vaniljepulver.
  9. Hæld det op i en skål og vend philadelphia i.
  10. Smøre så ostecremen på den afkølede kage.
  11. Pynt den f.eks. med bære eller spis den som den er, sammen med en varm kop kaffe.

– Velbekomme –

Læs og så Kanelkage med kaffe/dadel glasur

dsc_0375-2

Find alle mine opskrifter, samlet på min app.

app