Et lækkert lille mellemmåltid – The SuperCheese!

dsc_0271

[Sponsoreret af  Mini babybel]

Her hjemme er vi ret vilde med ost. Skæreost, smøreost, smeltet ost og små portions oste. Især Mini babybel har fanget vores smagsløg. Hvorfor?

Mini Babybel er de små røde runde oste, med en mild og rund smag, som mange af os helt sikkert husker fra vores  madpakke, da vi gik i skole. Eller kiggede langt efter, når de andre børn havde. De små oste er pakket ind i en beskyttende rød voks – det er 100% ost – og de er uden konserveringsmidler og tilsætningsstoffer, det kan mit sunde hjerte godt lide!

Nu er det snart tid til sommerferie, og mange børn skal sikkert på tur med deres forældre… Hvad er der i jeres snackboks, når i skal på ferie?

I år skal Daniel, Anna-Olivia og jeg selv et smut til Bornholm. Vi vil ikke tage syd på med en lille pige, så vi har valgt at blive i det danske, og håbe at vejret bliver rigtig godt først i August. Med den danske sommer kan man jo aldrig vide!

Mini babybel er geniale at have med på farten, så derfor regner jeg med at lave et par madpakker til os, med sandwich, grøntsager, frugt og selvfølgelig Mini babybel. Så er der både til den store sult og til den lille sult, til den søde og til den salte tand. Derudover kommer vi ikke til at bruge en masse penge på Take Away og bruge tid på tankstations besøg (som jeg ellers er god til). Men ved at lave maden selv, så ved jeg hvad der er i den med god samvittighed.

Mini babybel smager bedst når de har stuetemperatur, så derfor kan jeg nemt have dem med i tasken på Bornholm, når vi skal rundt og se Hammershus, ekkodalen, rokkestenen, rundkirkerne og røgerierne! Med al den interesserende danskhed får det mig til at tænke… – Mon Mini babybel smager godt sammen med røget sild??

Nok om det. Med lækkerier i tasken og spændende besøg er der kun en ting der mangler, billeder derfra! Inde på Mini Babybels hjemmeside, har i mulighed for at være med i  en konkurrence, hvor i kan vinde et ‘GoPro Hero 5 black Kamera’.

I kan deltage lige HER.

dsc_0274