Her hjemme er vi ret vild med tærter – man kan jo putte alt i dem. Så tærter er bare rigtig godt til, når man skal tømme køleskabet for grøntsags rester.
Derudover er tærter jo bare virkelig nemme at lave. At rør en bund sammen tager maks. 5 min. og fyldet tager heller ikke lang tid at lave.
I dag har jeg lavet den lækreste oksekødstærte, som vi skal have i aften.
Da jeg bagte den i ovnen, duftede det næsten som om vi skulle have taco skaller.
Hvad for en tærte er du vild med?
Til 4 personer
Opskriften på bunden finder du her.
Fyldet:
- 300 g hakket oksekød
- 1 løg
- 2-3 fed hvidløg
- 1/4 rød spidskål
- 2 gulerødder
- Smag til med salt, peber og oregano (gerne frisk oregano).
Æggemassen:
- 4 æg
- 2 dl mælk
- 100 g revet ost
- 10 cherry tomater
Fremgangsmåde:
- Lav bunden (Læs hvordan her).
- Lav fyldet
- Snit løget og hvidløg.
- Svits løg, hvidløg og kød af i lidt olie.
- Snit spidskål og riv gulerødderne.
- Hæld det ned til kødet og svits det hele godt sammen.
- Smag til med salt, peber og oregano.
- Lad det stå og simre i 5-10 min.
- Hæld nu fyldet over i den forbagte tærtebund.
- Drys ost hen over.
- Rør æg og mælk sammen.
- Hæld det over tærten.
- Halvere cherry tomaterne, og del dem ud på toppen af tærten.
- Bag nu tærten i 30 min. ved 180 grader varmluftovn.
- Servere nu tærten sammen med en valgfri salat.
– Velbekomme –
It’s a pity you don’t have a donate button! I’d
without a doubt donate to this excellent blog! I suppose for now i’ll settle for bookmarking
and adding your RSS feed to my Google account. I
look forward to new updates and will talk about this
website with my Facebook group. Talk soon!