De 10 mest læste opskrifter i Maj måned!

maj-maaned

Farvel til maj måned. Maj måned har været en dejlig måned, hvor jeg endelig er begyndt at få gejsten tilbage, til  at gå i køkkenet. Jeg har valgt at dele mine 10 mest læste opskrifter med jer her fra maj måned. På billederne er det de søde sager, men der har også været lidt mad opskrifter ind imellem 🙂

F.eks ligger mine madplaner rimelig godt, madplan for uge 20 er nummer 2 på listen, men den er ikke en opskrift i sig selv, så derfor kommer den ikke lige på listen. Men er virkelig glad for at nogen af jer bruger mine madplaner med indkøbsliste.

Romkuglerne er mit mest læste indlæg. Det undre mig egentlig heller ikke – tænk at dadler, kakao, havregryn og lidt andre ting, kan blive til noget der smager så godt. Hvis du ikke har prøvet dem, så kan de kun anbefales.

Det blog indlæg der er blevet læst flest gange, i det halve år jeg har haft bloggen, er ‘Broccoli toast’. De ligger så nummer 8 her i maj måned;-)

Top 10 listen:

  1. Sunde Romkugler!
  2. Sunde Ferrero rocher – Lavet på 4 ingredienser!
  3. Thai kødboller i peanutbutter sovs!
  4. Sundere Kinder mælkesnitter!
  5. Gluten- og sukkerfri varme Hveder!
  6. Kokosmakroner lavet på 4 ingredienser!
  7. Banan muffins lavet på 5 ingredienser!
  8. Broccoli toast!
  9. Fuldkorns hveder!
  10. Kokos Cookies!

Jeg har lagt mærke til at det er de søde sager i godt kan lide 😉 Skal vi have flere søde sager eller vil i have flere opskrifter på Morgenmad, Frokost og Aftensmad?

Kom endelig med forslag 😉

Har du prøvet nogen af de opskrifter der er på top 10 listen?

Tak fordi i læser med!

 (Ideen med blog indlægget er lånt af Julie og Stinna)