Part #2 – 10 Random facts about me!

Helene Andersen Sprogøes billede.

Når man nu er blogger- så skal man jo lave disse indlæg engang imellem;-) Så i får lige et lille personlig indlæg af mig igen. 10 nye ting i ikke ved om mig.

Håber at i vil læse med igen.

  1. Jeg har ALDRIG nogen sinde haft en cigaret i munden eller noget andet man kan ryge. Er virkelig ANTI ryger.
  2. Jeg elsker kager og chips, men køber det næsten aldrig. Men når jeg så kommer i byen, og det er der så spiser jeg bare, har ingen stop knap :-/
  3. Da jeg skulle føde Anna-Olivia fik jeg kejsersnit, fordi hun vendte forkert. Det kom som et chok for mig, da jeg virkelig frygtede kejsersnit, har virkelig angst for operationsstuer. Bare tanken om at de skulle skære i mig……… Puha!!!!
  4. Da jeg var 5 år gammel, cyklede jeg galt på min cykel og var tæt på at miste livet, har et ar i panden fra det:-/
  5. Min første tatovering, fik jeg ved ribbenene, hvor jeg fik skrevet: ‘You don’t get what you wish for, you get what you work for!’.
  6. Jeg hader når folk kommer for sent til en aftale, jeg er der selv altid til tiden eller 10-15 min. før  😉
  7. Tæger er noget af det klammeste jeg ved, når mine katte kommer ind med tæger, så SKAL jeg have et stykke papir før jeg kan røre ved dem :-/
  8. Jeg synes det er virkelig hyggeligt at køre i bus og tog, men det kommer nok af at da jeg var mindre, så rejse min mor, søster og jeg altid i bus. Så vi kørte til Frankrig, Østrig og Kroatien. Det var så hyggeligt at sove i bussen (det var dengang det var lovligt at lave bussen om til sove bus).
  9. Jeg har virkelig højdeskræk. Hader højder…..!!!
  10. Som alle andre kvinder, så har jeg dage hvor jeg er tilfreds med min krop, og andre dage er jeg bare tyk og grim. Hvorfor har vi sådan et forvrænget syn til vores egen krop? Der kunne vi kvinder måske lære noget af mænd 😉

mave-billede

Læs også:

10 ting du ikke vidste om mig!

Tak fordi i læser med 😉