Madplan uge 22- med indkøbsliste!

Helene Andersen Sprogøes billede.

Endnu en lækker og farverig madplan er klar til jer.

Med fokus på Stop madspild, mere grønt i hverdagen og spis varieret.

Alle opskrifterne er til 4 personer, tryk på de retter der er røde, så kommer du direkte ind på opskriften.

Har i fuldt mine madplaner de sidste par uger?


Madplanen

Mandag: Kyllinglår med Sommersalat og fuldkorns pasta

Tirsdag: Lakseroulade med rejer, tomater, avokado og rugbrød.

Onsdag: Boller i karry med råkost, broccoli og ris/blomkålsris.

Torsdag:  Pirogger med oksekød og en valgfri salat.

Fredag: Spinat vafler med farverig salat og oksekød

Lørdag: Blomkåls pizza og lun quinoa salat

Søndag: Rester – Stop madspild


Indkøbsliste

Kød

800 g kyllinglår

200 g gravet eller røget laks

200 g rejer

400 g hakket kyllingkød

800-1000 g hakket oksekød 3-7 % (pirogger + spinatvafler)

2 pk. Serreno skinke

Grøntsager

2 stk broccoli

1 stk mango

1 stk granatæble

3 stk avokado

200 g frisk spinat

2 kg gulerødder

3 store tomater

Cherry tomater

1 kg rødløg

2 stk blomkål (ris + blomkåls pizza)

2 stk rødbeder

2 æbler

Dadler

1 stk chili

Hvidløg

1 stk squash

1 stk rød spidskål

1 pose frosne edamamebønner

1 stk appelsin

1 stk peberfrugt

Portobello svampe eller champignoner

2 stk forårsløg

Mejeri

14 stk æg

1 stk neutral flødeost

150 g revet ost

1-2 kugler mozzarella

1 pk gær

1 liter mælk eller mandelmælk

Diverse

Quinoa

Mandler

Fuldkornspasta

Havregryn

Rugbrød

Hvedemel

Hvid hvedemel

Fuldkornsrismel

Loppefrøskaller

1 dåse kokosmælk

Peanutbutter Crunch

Æbleedidke

1 stk pizzasovs

Rapsolie

Salt

Peber

Karry

Oregano


Jeg håber i kan bruge denne madplan:-)

…. Og håber virkelig den bliver brugt.

Bruger DU den??

Skriv gerne i kommentarfelt – hvad du synes – tager gerne imod ris og ros.