Kokoskage med Avokadotopping og Hverdagsfavoritter

kokoskage

kokoskage-4

I dag har jeg endelig haft en god undskylding, for at gå i køkkenet og lave en af kagerne fra Hverdagsfavoritter.

I aften får jeg gæster, og de skal selvfølgelig forkæles med en lækker kokoskage. Jeg elsker jo kokos, så håber jeg også mine gæster gøre 😉

Bag bogen ‘Hverdagsfavoritter’ står der 2 meget dygtige piger Julie Bruun og Stinna. Jeg har længe fuldt med i deres mad eventyr på Instagram, og er virkelig imponeret over hvor langt de er nået. De har fået lavet den lækreste bog, med de lækreste opskrifter og billeder.

Bogen indeholder 100 opskrifter. Der er morgenmad, frokost, aftensmad, flotte salater og sunde søde sager. Da Stinna er vegetar, er der og så de lækreste vegetar retter i bogen.

Bogen koster 330 kr. og den er virkelig pengene værd. Så hvis du er interesseret i en meget smuk kogebog. Så køb bogen HER.

[vidcore vid=”L23Nfefi”]

Kokoskage med Avokadotopping

8 Stykker

Kokosbund

  • 100 g cashewnødder
  • 50 g kokosmel
  • 1 stor spsk. kokosolie
  • 2 spsk. agavesirup
  • 2 æg
  • ⅓ tsk. vaniljepulver
  • ⅓ tsk. salt

Avocadotopping:

  • 10 bløde dadler
  • 1 spsk. kakaopulver
  • 1 avocado
  • 1 spsk. kokosolie
  • 100 g flødeost naturel

Pynt:

  • Jordbær
  • Blåbær
  • Kokoschips
  • Mynteblade

Fremgangsmåde: 

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Kom cashewnødder og kokosmel i en blender, og kør, indtil det bliver til mel.
  3. Tilsæt kokosolie, agavesirup, æg, vanilje og salt, og blend igen, så du får en jævn dej.
  4. Fordel dejen i en springform med en diameter  på 20 cm. Bag dernæst kagen i cirka 20 minutter, indtil den er flot gylden. Lad kagen køle let af, imens du laver avocadotoppingen.
  5. Lav cremen ved at fjerne stenene fra dadlerne og mose dem med en gaffel i en skål.
  6. Tilsæt kakaopulver, avocadoer, kokosolie og flødeost til skålen, og rør det godt sammen. Fordel toppingen på kagen, og pynt med jordbær, blåbær, kokoschips og mynteblade.

-Velbekomme-

kokoskage-2

Indeholder reklame links

Bogen er modtaget til anmeldelse 🙂