Har været i køkkenet og lave ‘Banan muffins’ til Anna-Olivia og jeg. Uden chokoladen er de babyvenlige, og så er de også kun med 4 ingredienser, hvis man dropper chokoladen.
De er virkelig lækre, svampet og søde, og de indeholder ikke engang raffineret sukker eller mel.
Det tager KUN 5 min. at lave dejen til dem, og så lige 20 minutter at bage dem.
Hvis du vil vide kalorieindholdet i disse muffins – så kan den findes på min app – Lige her!
Så efter 30 min. kan du have kager klar til gæster.
Læs og så gulerodskage til morgenmad HER.
6 stk.
- 3 overmodne bananer
- 3 æg
- 50 g glutenfri havregryn
- 6 ‘juicy dadler
Pynt:
- 3o g 80% chokolade
- Banan skiver
Fremgangsmåde:
- Blend havregrynene til havremel.
- Tilsæt de andre ingredienser (husk at fjern stenene fra dadlerne).
- Blend nu dejen sammen.
- Spray muffins formene med kokos spray fra bodylab.
- Hæld dejen i formene og bag nu kagerne i 20 min. ved 180 grader i varmluftovn.
- Når kagerne er færdig, fordeler du chokoladen på toppen af kagerne, og lader det smelte.
- Smøre det så ud og pynt dem, som du vil.
De kan helt sikkert og så bruges til børne fødselsdage.
-Velbekomme-
Hvordan opbevares de?
Jeg opbevar dem på køl 😉
Hej, hvordan kan det være at der ikke er bagepulver i? 🙂
Hjælp hvad gør jeg forkert.. ? Efter 40 minutter i ovnen er de stadig rå indeni og helt klasket sammen.. Skal der mon lidt bagepulver i ?