Protein Ferrero Rocher

Hjemmelavet sukker- og glutenfri Ferrero Rocher

1 stk. på ca. 34 gram indeholder:

  • Kcal: 150
  • Protein: 7 g
  • Kulhydrat: 8 g
  • Fedt: 11 g.

8-10 stk. 

Fremgangsmåde:

  1. Rist hasselnødderne i ovnen i 10-12 min. ved 180 grader.
  2. Når de er ristet færdige, fjerner du skallerne ved at nuller dem sammen.
  3. Tag 8-10 hasselnødder fra til midten.
  4. Smid halvdelen af nødderne i foodpossessoren sammen med de andre ingredienser.
  5. Blend det godt sammen.
  6. Massen bliver lidt smuldret, men kan samles sammen i hånden. Hvis det er helt besværligt, så tilsæt lidt mere vand.
  7. Tril massen til 8 eller 10 kugler med en nød i midten.
  8. Hak resten af nødderne i foodprocessoren, så det stadig er lidt groft.
  9. Rul kuglerne i de hakket nødder, sæt dem på køl og lad dem trække en times tid.
  10. Hvis det skal være lidt luksus, så smelt 50 g chokolade og rul kuglerne der i, også i de hakket nødder.

-Velbekomme –

Håber, I kommer med feedback, hvis i prøver dem.

Find alle mine søde opskrifter på min app: Applink.dk/hsk

fr

(Indeholder reklame links).