Mørk drømmekage (Den du ved nok)

den-du-ved-nok

Jeg elsker kage, som indeholder kokos. Så drømmekage er helt klart en af mine favorit kager<3 Kokos er simpelthen bare det bedste. Stik mig en kokosnød og jeg kunne spise det hele uden at få dårlig samvittighed 😀

Jeg har lavet en Mørk drømmekage (Den du ved nok), uden gluten og raffineret sukker. Den kan og så laves så den er laktosefri/mælkefri. Skriver forslag i opskriften til hvad de forskellige ting, kan byttes ud med;-)

Opskriften er til en lille kage, som du kan få 6-9 stykker ud af.

Dejen: 

Fyldet: 

kokosmel

(Det er denne kokosmel jeg bruger til dejen)

kokosmel-groft

(…. Og dette til fyldet)

Fremgangsmåde:

  1. Mos bananen og rør alle de tørre ingredienser sammen med bananen.
  2. Tilsæt de våde ingredienser og rør dejen godt sammen.
  3. Hæld dejen og i en form der er 15*15 cm eller en lille springform, foret med bagepapir.
  4. Bag nu kage i 15-20 min ved 180 grader (varmluftovn).
  5. Lav fyldet imens kagen bliver bagt.
  6. Smelt smørret/kokosolien over vandbad
  7. Tilsæt kaffen (som er blevet rørt sammen med det kogende vand), zero pure gold og kokosmelet og varm det godt op.
  8. Hæld nu mælken i.
  9. Fordel fyldet på kagen og lad det størkne.
  10. Når det er størknet – er kagen klar til servering 😉

– Velbekomme –

Få alle mine ‘søde’ opskrifter samlet på min app: Applink.dk/hsk

 (Indeholder reklame links)