Blogger event ved Aarhus central food market.

aarhus

Hvis du bor i Aarhus eller i nærheden, så kender du sikker Aarhus central food market. Så lækkert et sted hvis man er en rigtig Madnørd.

Der er mulighed for at tag de sunde valg, men hvis man er til de usunde valg, er der og så noget lækkert der. Men alle boderne i Aarhus central food market, bruger friske og lækre råvarer.

Som i nok har set på min ‘Story’ på instagram (Helenes_sunde_koekken) i dag, så har jeg været til blogger event i Acfm i dag. Vi fik en masse lækkert mad, lemonade og alkoholfri øl.

 • Mikkeller: Gav alkoholfri øl med kun 16 kcal pr. 100 ml.
 • Stonebros: Gav smagsprøver på deres udvalg af Paleo brød, mandler og smørelse til brødet.
 • GRØDGav chiagrød og Gulerods risotto.
 • Green neighbourGav salat og deres lækre koldpresset juicer.
 • Ren&StærkGav æggewrap og smagsprøver på deres raw kager.

Alt sammen var SÅ lækkert. Aarhus central food market er helt klart et besøg værd 😀

mikkeller

Mikkeller er et dansk mikrobryggeri ejet af Mikkel Borg Bjergsø. Bryggeriet er internationalt anerkendt som en af de mest innovative og bryggerier i verden, og øllene eksporteres til 40 forskellige lande. Mikkeller laver både kalorielette, alkoholfri og glutenfri øl.

stonebros

Stonebros er et nyt dansk og økologisk alternativ til dig, der ønsker at få færre kulhydrater i kosten. Stonesbros produkter kan nydes af alle med god samvittighed, også hvis du laver efter LCHF, Paleo eller ketose. Stonesbros ejes af brødrene Poul og Carsten, som selv udvikler produkterne. De har lige lavet et nyt produkt, som er ‘Kokos honning’. Det er det hvide i ser på brødet ovenover, det kommer i deres butik om en uges tid, og det kan klart anbefales.

groedcph-1

groedcph

GRØD åbnede verdens første grødbar i København i 2011. Målet er at gentænke betydningen af grød og at vise verden, at grød kan være lækkert, delikat og alsidig. Hvis du gerne vil have en lækker morgenmad, så smut forbi GRØD, du kan få take-away, og du får et lækkert, sundt og mættende morgen måltid.

Ved GRØD kan du også få salte grød, f.eks. risotto eller bygotto. På billederne ovenover ser du deres

 • Chiagrød med rabarber komput, peanutbutter, frysetørrede hindbær, banan og ristet mandler.
 • Gulerods Risotto.

green-neighbour

Green Neighbour har en vision om at gøre verden til et mere bæredygtigt sted og bidrage positivt til folkesundheden. Derfor anvender Green Neighbour lokale sæsonaktuelle råvarer i deres salater og juicer.

Salaterne indeholder alle grundsmagene:

 • Salt
 • Sur
 • Sødt
 • Bittert
 • Umami

Så alle dine smags sanser bliver mættet ved disse salater, det er virkelig en ‘eksplosion’ af smag du får i munden her. Prøv det 😉

ren-og-staerk

Ren&Stærk har en vision om at gøre ren og lækker take-away tilgængelig for alle både på smag, indhold og pris. Udgangspunktet er den vilde natur og deres sortiment indeholder rene, naturlige og lokale råvarer.

Deres pandekager er kun lavet på æg, og indeholder ikke andet. Fyldet er virkelig lækkert og mættende. Pandekagerne indeholder 30% fedt, 30% protein og 40% kulhydrater. Så en super fordeling. Deres raw kager: ‘Avokadokagen’ og ‘Gid jeg var en cheesecake’ skal bare prøves.

blogger

Tusind tak til Aarhus central food market, for at lave dette event til os:-)

Tak for en hyggelig dag med rigtig godt selskab: Heidi, Louise, Susan, Julie, Stinna og Signe.

(Tryk på billederne for at komme ind på deres hjemmesider).