Har i dag været i køkkenet og lave ‘Sunde Jordbærsnitter aka hindbærsnitter’.
De er gluten- sukker- og laktosefri. (Hvis du er ligeglad med om de skal være sukkerfri, så kan du godt bruge alm. flormelis).
5 stk.
- 100 g affedet mandelmel
- 100 g affedet Kokosmel
- 100 g Kokosolie
- 50 g Zero melis
- 1 tsk vaniljepulver
- 1/2 dl rismælk
- 1 æg
Pynt
- 100 g sukkerfri jordbær eller hindbær marmelade
- 100 g zero melis til glasur
- Lidt krymmel
Fremgangsmåde:
- Rør alle ingredienserne til dejen sammen i en rørmaskine.
- Rør ind til det samler sig.
- Læg nu dejen på køl i 30 min.
- Del dejen i 2, og rul de 2 dej klatter ud i 2 lige store firkanter (De skal være ca. 5 mm tykke).
- Put de 2 firkanter på en bradepande med bagepapir, og bag bunden i 10-12 min. ved 180 grader (varmluftovn).
- Når de er bagt skal de køle af.
- Når de er kølet af, smøre de marmeladen på 1 af bunden.
- Læg den anden bunden oven på.
- Lav glasuren af zero melis og lidt vand.
- Smøre glasuren på snitterne og drys lidt krymmel over.
- Skære nu 5 snitter ud, og så er de klar til servering.
Velbekomme<3
Find ernæringsberegningen og flere opskrifter på søde sager på min app: applink.dk/hsk
(Indeholder affiliate links)