I dag har jeg været i køkkenet og lavet Blomkåls pizzasnegle. De blev VIRKELIG gode, bedre end jeg havde turde tro.
De er lækre til madpakken eller til aftensmad 😀
12-15 stk.
- 300 g blomkål
- 3 store æg
- 2 spsk loppefrøskaller
- 2 spsk Chiafrø
- 2 tsk salt
- 1 dl rismælk, mandelmælk eller skummetmælk
Fyld:
- 1/2 glas tomat tang pesto eller alm. rød pesto eller tomatsauce
- 1 dåse tun i vand
- 1 lille rødløg i tern
- 1 peberfrugt i tern
- 1 revet gulerod
- 150 g 13% cheasy revet ost
Fremgangsmåde:
- Riv blomkålen på den grove side af dit rivejern.
- Rør alle de andre ingredienser i, og lad nu dejen stå og trække i 10 min.
- Hæld derefter dejen ud på en bradepande med bagepapir, og glat dejen ud.
- Bag nu bunden i 10 min. ved 200 grader (alm. ovn).
- Tag bunden ud og smør den med pesto eller tomatsauce.
- Fordel de andre ting (IKKE OSTEN) ud på bunden, og bag nu bunden med fyldte i 10 min. mere.
- Efter 10 min. tager du ‘pizzaen’ ud og drysser halvdelen af osten over.
- Rul nu bunden som en roulade og skær den i 12-15 skiver.
- Fordel skiverne på bradepanden, og fordel resten af osten oven på ‘sneglene’.
- Bag nu sneglene i 5-6 min (til osten er smeltet).
- Derefter er de klar til servering.
Servere dem evt. med en god salat.
-Velbekomme –
Hvis du vil have andet fyld, så bytter du bare ud til, hvad du gerne vil have.
(Indeholder affiliate links)
Hej. Kan man bruge den gule Husk ( fiber husk) istedet for de loppefrøskAller du bruger?
Sagtens… jeg brugte HUSK da jeg lavede dem.
Mums mums og mums!!!! De blev aftensmaden i dag. De er super gode! Jeg brugte solsikkekerner istedet for chiafrø. Og brugte HUSK. Tak for Endnu en fantastisk opskrift. 😉
Tusind tak for den søde feedback 😀