Sundere Studenterbrød

studenterbroed

Så er der skisme ‘Sunde studenterbrød’ til jer 😀

‘why not love this?’

De er virkelig lækre, de smager ligesom dem du køber ved bageren, hvis ikke bedre 😉

De er glutenfri, laktosefri og fri for raffineret sukker – Ja tak.

4 store eller 8 små. 

Mørdejen:

Fremgangsmåde:

  1. Rør ingredienserne sammen. (gerne i en rørmaskine, hvis du har sådan en, så er det lidt nemmere).
  2. Læg dejen på køl i 30 min.
  3. Når dejen har lagt på køl, ruller du en firkant som er 16*14 cm og ca. 5 mm tyk.
  4. Bag bunden i 10-12 min ved 180 grader (varmluftovn).
  5. Lad den nu køle af, og lav trøffeldejen.

studenterbroed-4

Trøffeldejen: 

Pynt:

Fremgangsmåde:

  1. Put alle ingredienserne i din foodprocessor.
  2. Blend alle ingredienserne godt sammen, til det samler sig til en trøffeldej.
  3. Smør nu marmeladen på bunden.
  4. Flad trøffeldejen ud og lave en firkant der er på størrelse med bunden.
  5. Læg trøffeldejen oven på bunden og sørger for at ‘presse’ den fast til bunden.
  6. Drys tivolikrymmel over.
  7. Skær 4 eller 8 brød ud af denne firkant.
  8. Servere dem til en god kop kaffe 😉

Det fine fad studenterbrødene er i kan købes her.

– Velbekomme –

studenterbroed-5

(Indeholder affiliate links)