Fuldkorns scones og hjemmelavet Nutella

scones

Det er Valentinsdag i dag – Så derfor har jeg lavet et par opskrifter med chokolade. Da vi jo alle ved, at chokolade er vejen til mange pige hjerter;-)

Derfor har jeg lavet engang fuldkorns scones og Hjemmelavet Nutella. Begge ting er sukkerfri.

Så er der chokolade for alle pengene.

9 stk. scones

Fremgangsmåde:

  1. Bland mel og bagepulver sammen.
  2. Skær smørret i små tern og smuldre det i mel blandingen.
  3. Tilsæt æg, skyr, mælk, salt, zero melis og en most banan.
  4. Rør dejen godt sammen.
  5. Hak chokoladen og ælt den i dejen.
  6. Rul dejen ud så den er ca. 1 cm tyk.
  7. Tryk scones ud med en kop eller en rund form.
  8. Pensle dem med æg og bag dem i ovnen ved 180 grader (varmluftovn) i 15 min.
  9. Når de er færdige skal du køle af.

Nutella

hasselnoedder

  • 150 g bagte hasselnødder
  • 40 g 80% chokolade
  • 4 spsk zero melis eller sukrin melis
  • 4 spsk bagekakao
  • 1 dl 38% fløde
  • 1 knivspids salt

Fremgangsmåde:

  1. Bag hasselnødderne i ovnen ved 180 grader i 8-10 min.
  2. Efter de er bagt skal de køle af.
  3. Rul skallen af dem og put dem i en minihakker.
  4. Put de andre ingredienser i og blend massen ‘smooth’.

Så lækker.

nutella-floede

– Velbekomme –